PÅKJØRT: En mann i 40-årene ble påkjørt langs veien i Hakadal rundt klokken 08.30 tirsdag morgen. Foto: Jan Fossen/Varingen
PÅKJØRT: En mann i 40-årene ble påkjørt langs veien i Hakadal rundt klokken 08.30 tirsdag morgen. Foto: Jan Fossen/Varingen

Kjetil (45) ble påkjørt og sjåføren stakk av: – Han husker ingenting av ulykken

Politiet sjekker konkrete tips om lokale biler som kan ha kjørt ned Kjetil Hasselstrøm (45) tirsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Nittedal har etterlyst førere av Volkswagen Caravelle og Transportere, som kjørte langs riksvei 4 i Hakadal tirsdag morgen.

Kjetil Hasselstrøm (45) gikk langs veien rundt klokken 08.30 på morgenen da han ble påkjørt av en bil.

Sjåføren stakk fra stedet og politiet har gått bredt ut og bedt om tips i saken.

Kjetil ble etterlatt - alvorlig skadd.

– Vi har fått inn noen interessante tips som vi undersøker nå. Vi har fortsatt god tro på at vi kan komme i mål i denne saken. Det er kommet tips om aktuelle biler i lokalmiljøet som vi sjekker opp, sier politioverbetjent ved Nittedal lensmannskontor, Geir Bakk Anthonsen.

Politiet understreker likevel at de fortsatt ønsker at folk som kan vite noe om saken, som kjenner til aktuelle biler eller kan ha video fra dashbord-kamera om å melde seg.

Det er biler av typen VW Caravelle eller Transporter T4, med årsmodell mellom 1992 og 2004, politiet etterlyser.

– Ble mørkt

Familien til Kjetil Hasselstrøm sier til TV 2 at 45-åringen føler seg langt bedre.

– Det går mye bedre med ham og absolutt i riktig retning. De har fått undersøkt hodet mer og det ser ut til å ikke være så alvorlig som fryktet, sier svoger Runar Brekke til TV 2.

Kjetil er fortsatt innlagt på sykehus med brudd på kraniet, tinningen og øyehulen.

– Han har fortalt at det eneste han husker er at han gikk langs veien. Så ble det mørkt og han husker ingenting mer, sier Brekke.

Lokalmiljøet har visst et stort engasjement i saken og familien har jevnlig delt oppdatering og oppfordringer på Facebook.

– VI har fortsatt god tro på at politiet skal klare å ta personen som stakk av. Vedkommende må ha det mindre hyggelig akkurat nå, sier Brekke.