VIL HA FORSTERKNINGER: Pep Guardiola under kampen mot Tottenham. FOTO: AP Photo/Frank Augstein
VIL HA FORSTERKNINGER: Pep Guardiola under kampen mot Tottenham. FOTO: AP Photo/Frank Augstein Foto: Frank Augstein

Fotballryktene: – Guardiola vil bruke 1,5 milliard på disse tre superstjernene

Mens Manchester United er klar for overgangskrig mot både Arsenal og Chelsea.

Det er gått en måneds tid siden overgangsvinduet stengte for sommeren.

Sesongen er begynt å sette seg og noen lag presenterer dårligere enn forventet, mens atter andre ønsker å korrigere stallmanglene de ikke fikk til i sommer.

Derfor er fotballryktebørsen for alvor i ferd med å sette fart før januarvinduet - og samlesaken tilbake på tv2.no.

Arsenal og Arséne Wenger feiret nylig 20 års samarbeid, men dette kan være den franske managerens siste sesong. Direktør Ivan Gazidis har kommet med et sterkt hint om at det ikke er sikkert at 66-åring for fornyet kontrakten som går ut etter denne sesongen, skriver The Mirror.

The Gunners er interessert i Porto-spiller André Silva, en spiller de har fulgt siden U20-VM i 2015. Det skriver O Jogo.

Samtidig har London-klubben ifølge A Bola kastet seg inn i kampen om Benfica-ving Goncalo Guedes, en mann som har fått kallenavnet «den nye Ronaldo». 19-åringen har en utkjøpsklausul på 540 millioner kroner, og er også ønsket av Manchester United.

Men United er ikke redd for litt konkurranse. Nå er de klar for en kamp storklubb mot storklubb om Antoine Griezmann. 25-åringen er ønsket av både Chelsea-manager Antonio Conte og José Mourinho kommende sommer, skriver Manchester Evening News.

Samtidig vil byrival Manchester City fortsette å ruste opp. Nå er klubben klar til å gi Pep Guardiola ytterligere 150 millioner pund, 1,5 milliarder kroner, for å gjøre dem til verdens beste lag. Mirror melder at Hector Bellerin til 400 millioner kroner og Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang til 500 millioner kroner topper ønskelisten.

Leonardo Bonucci har tiltrukket seg oppmerksomhet fra Chelsea, men nå er Juventus klar til å tilby ham en lønnsøkning til 1 million i uken. Dette skal også skremme Manchester City fra et bud, melder Daily Mail. Men Bonucci inngår i Citys plan som et potensielt overgangsobjekt.

London Evening Standard skriver imidlertid at Antonio Conte er fast bestemt på å hente sin tidligere elev Bonucci. Han står klar med 600 millioner kroner.

Både Manchester City og Arsenal følger nøye med på Celtics 19 år gamle back Kieran Tierney. The Sun skriver at Tierney har imponert for de skotske mesterne, og dermed tiltrukket seg oppmerksomhet fra de store Premier League-klubbene.

Manchester Citys sommersignering Marlos Moreno (19) ble lånt ut til Deportivo La Coruña umiddelbart. Nå skriver Manchester Evening News at han kanskje ikke kommer til å returnere.

Paddy McNair forlot Manchester United til fordel for Sunderland i sommer. Nå avslører stopperen overfor Sky Sports at José Mourinho bare ønsket å låne ham ut, men at han selv var bestemt på å forlate klubben.

Stoke kan miste Xherdan Shaqiri. Roma er interessert i å hente sveitseren i januar, skriver Calcio Mercato.