Storseier for Storhamar

Etter en slett sesonginnledning vant Storhamar bunnoppgjøret mot Kongsvinger i ishockeyens eliteserie med hele 6-0 torsdag kveld.

Det var lag nummer ni og ti på tabellen som møttes, og det var klasseforskjell å spore allerede rett fra start.

Allerede etter fem minutters spill sto det 2-0 til hjemmelaget etter scoringer av Alexander Reichenberg og Joachim Jensen. Lars Østli og Daniel Hermansson puttet ytterligere to før 1. periode var over.

Hampus Gustavsson og Patrik Bäärnhielm gjorde 5-0 og 6-0 i 2. periode.

3. periode forble målløs.

Stjernen befestet posisjonen som seriens nest beste lag så langt med en sterk 5-3-seier borte over Lørenskog. Daniel Nygård, Mikael Mikalsen, Mathis Bryhnisveen og Philip Rondahl scoret for Stjernen. For Lørenskog var målscorerne Jason Krog, Stefan Espeland og James Sixsmith.

Lillehammer vant 3-2 borte over Frisk Asker etter forlengning. Troy Rutkoswki scoret vinnermålet 2.57 minutter inn i overtiden. (©NTB)