OPERERT: Emma Phillips (24) måtte inn i operasjonssalen for å fjerne sex-leketøyet som hadde satt seg fast inni henne. FOTO: Privat/Mercury Press
OPERERT: Emma Phillips (24) måtte inn i operasjonssalen for å fjerne sex-leketøyet som hadde satt seg fast inni henne. FOTO: Privat/Mercury Press

Emma (24) til sykehus etter møte med «dødelig dildo»

Under samleie forsvant dildoen inn i 24-åringens kropp – og der ble den værende.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Emma Phillips (24) fra England fikk nylig et ublidt møte med vibratoren sin.

Under samleie med kjæresten Lee Miller (29), forsvant plutselig den flere centimeter lange dildoen opp og inn i magen hennes via rektum.

Ettbarnsmoren forteller til pressebyrået Mercury at paret først ikke kunne forstå hvor dildoen ble av.

– Vi tittet rundt senga i tilfelle den hadde falt ut. Da jeg lente meg på magen kjente jeg plutselig at det vibrerte, sier hun.

Da innså Phillips at det utenkelige hadde skjedd: Sex-leketøyet, som hun nå kaller for «dødelig dildo», hadde funnet veien inn i kroppen hennes.

Prøvde å fjerne på egenhånd

Paret forsøkte først å få ut dildoen på egenhånd, ved hjelp av ulike redskaper de fant i hjemmet.

– Lee forsøkte først et gaffelskaft, som vi ikke kommer til å bruke igjen, og sa at han kunne kjenne dildoen, men at den var for langt opp, sier hun.

Etter en times mislykkede forsøk innså paret at de måtte ha helsehjelp. Fordi de begge hadde drukket kvelden før, måtte de ringe etter ambulanse.

– De ba med forklarte nøyaktig hva problemet var, så jeg måtte fortelle ham det, sier Phillips, som synes samtalen var svært pinlig.

Havnet på operasjonsbordet
En ambulanse kom raskt til parets leilighet og fraktet 24-åringen til sykehuset. Der ble hun undersøkt og legene tok røngtenbilder av magen hennes.

– Legene var flinke og raske, og de forsikret meg om at dette skjedde ofte, noe som var beroligende, sier hun.

Det hele endte med at Phillips ble trillet inn på operasjonsbordet, hvor legene ved hjelp av et kamera klarte å dra ut vibratoren mens 24-åringen var bedøvet. Hun ble utskrevet samme kveld.

– I starten tøyset vi med det, men så forsto vi at det ikke var så morsomt. Særlig da det var snakk om at legene måtte operere gjennom magen min hvis de ikke klarte å få den ut, sier hun.

Legene tilbød Phillips å beholde dildoen som en suvernir etter operasjonen, men det avslo hun.

Vil advare andre
24-åringen har fått mye oppmerksomhet etter at hun delte sin historie, både med sine Facebook-venner og i media. Likevel er hun opptatt av at man ikke skal være flau dersom noe liknende skjer en selv.

– Snakk med hvem som helst, og de vil kjenne noen som har opplevd en liknende hendelse. Sex skjer, og som et resultat skjer også små ulykker som min, skriver hun i en Facebook-status.

Phillips mener man skal være mindre redd for å prate om pinlige, intime flauser.

– Det er så tabubelagt, mens i virkeligheten er det ingen stor greie. Du hører om folk som blir skikkelig syke eller dør fordi de er for flaue til å søke hjelp, det ønsker jeg ikke at skal skje, avslutter hun.