Martinsen matchvinner: – Utrolig bra spill

Andreas Martinsen scoret det eneste målet da Colorado Avalanche slo Dallas Stars 1-0 i en treningskamp onsdag.

MATCHVINNER: Andreas Martinsen feirer scoringen mot Dallas Stars.FOTO:Ronald Martinez/Getty Images/AFP Foto: Ronald Martinez

Martinsen fikk ikke mer enn nesten elleve minutter på isen, men trønderen rakk likevel å markere seg. Scoringen kom på en overgang da det var spilt 8.25 minutter i første periode. Ben Smith og Mike Sislo noterte seg for målgivende pasninger.

– Det var veldig bra gjort av «Smithy» først. Han var tålmodig og ga den videre til Sislo. Jeg vet ikke helt hvordan han så meg, men pasningen fra Sislo var helt vill. Da var det bare for meg å sette pucken i åpent mål. Det var utrolig bra spill, sa Martinsen til AltitudeRadio etter kampen.

26 år gamle Martinsen fikk avsluttet på mål tre ganger – flest av alle på Avalanche. Han bokførte også én takling.

Treningskampen var den nest siste før alvoret starter mot samme motstander 15. oktober. Lørdag får Avalanche sin siste test når de møter Los Angeles Kings.

Colorado-laget har hatt en strålende oppkjøring med fem strake seirer så langt. Martinsen har fått jevnt med istid. Derfor har han også tro på en mer stabil sesong i NHL. (©NTB)