GIGANTAVTALE: Gareth Bale i Real Madrids 2-2-kamp mot Borussia Dortmund. FOTO: AP Photo/Martin Meissner
GIGANTAVTALE: Gareth Bale i Real Madrids 2-2-kamp mot Borussia Dortmund. FOTO: AP Photo/Martin Meissner Foto: Martin Meissner

Fotballryktene: – Real Madrid frykter Manchester United – gir Bale monsterlønn

Mens Chelsea vil åpne lommeboken for Leonardo Bonucci.

Det er gått en måneds tid siden overgangsvinduet stengte for sommeren.

Sesongen er begynt å sette seg og noen lag presenterer dårligere enn forventet, mens atter andre ønsker å korrigere stallmanglene de ikke fikk til i sommer.

Derfor er fotballryktebørsen for alvor i ferd med å sette fart før januarvinduet - og samlesaken tilbake på tv2.no.

Chelsea har vært litt opp og ned så langt denne sesongen, og ser etter måter å forbedre seg på. Eier Roman Abramovitsj vil åpne lommeboken og by i overkant av 600 millioner kroner for Juventus-forsvarer Leonardo Bonucci, ifølge Daily Telegraph.

Forsvarsjakten i Chelsea har pågått en stund for Napolis styreformann Aurelio De Laurentiis avslo et bud på 510 millioner kroner for forsvarsspiller Kalidou Koulibaly i sommer, skriver Sky Sports.

De ønsker også å forsterke angrepet, og Real Madrid-esset Alvaro Morata står øverst på ønskelisten hevder Daily Star å vite.

Både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale har vært linket med en overgang til Manchester United, men nå har duoen blitt enige med Real Madrid om nye kontrakter. Bale er ifølge Cope, referert av Daily Express, blitt tilbudt en avtale verdt nesten 930 millioner kroner som et insentiv til å avslå en overgang til de røde djevlene.

En Real Madrid-stjerne som er mer tilgjengelig er 24 år gamle Isco. Hans kontrakt går ut i 2018, og dermed kan en overgang i sommer være høyaktuell. Ifølge Daily Star er Isco ønsket både av Arsenal og Tottenham.

Barcelona-stjernen Luis Suárez var også en gang ønsket av Arsenal, men nå nærmer 29-åringen seg en ny kontrakt med Barca. Mundo Deportivo skriver at at avtalen kan være signert før jul.

Per Mertesacker sliter med en skade for tiden, men skal få problemer med å spille seg inn på Arsenal igjen etter at Shkodran Mustafi og Laurent Koscielny har funnet tonen i midtforsvaret. Det har Mertesackers tidligere klubb Hannover merket seg, og nå er 32-åringen ønsket tilbake i Tyskland. Det melder The Sun.

Det viktigste for Arsenal vil trolig være å sikre nye kontrakter for Mesut Özil og Alexis Sanchez, men det kan bli en kostbar affære. The Times skriver at de to superstjernene vil kreve en ukelønn på 250.000 pund (2,5 millioner kroner). Det er millionen mer enn de tjener i dag.

West Ham låner Simone Zaza, men etter ti opptredener for klubben vil London-klubben ha en forpliktelse om å kjøpe spilleren fra Juventus. Dette ifølge 25-åringens agent og far, referert av Tutto Juve.

Det er ingen overraskelse når The Sun melder at midlertidig Hull-manager Mike Phelan vil få jobben som permanent sjef.

Manchester Uniteds Matteo Darmian får ikke mye spilletid under José Mourinho. Dersom det ikke bedre seg vil han se seg om etter andre muligheter, sier spillerens agent ifølge Daily Express. En mulig destinasjon er Juventus, men bare dersom Stephan Lichtsteiner går til Inter, ifølge Daily Star.