BEKLAGER: Antonio Luna (venstre) her i duell med Real Madrid-stjernen Gareth Bale i helgen, beklager nå at en sexvideo av han og lagkamerat havnet på sosiale medier. Foto: AFP / NTB Scanpix.
BEKLAGER: Antonio Luna (venstre) her i duell med Real Madrid-stjernen Gareth Bale i helgen, beklager nå at en sexvideo av han og lagkamerat havnet på sosiale medier. Foto: AFP / NTB Scanpix. Foto: JAVIER SORIANO

La Liga-stjerner beklager pikant gruppesexvideo

Eibar-spillerne legger seg langflate etter at videoen de ikke ønsket at noen skulle se havnet på sosiale medier.

Lille Eibar var på alles lepper i Spania etter 1-1 mot mektige Real Madrid i helgen.

Nå er La Liga-klubben igjen i søkelyset, men denne gangen er det ikke med et positiv fortegn.

En pikant sexvideo med to av klubbens profiler har nemlig lekket på internett, og det skaper naturligvis trøbbel for de involverte.

Det er den tidligere Aston Villa-floppen Antonio Luna, spydspissen Sergi Enrich og ei jente som deltar i filmen.

Det har blåst rundt dem en stund etter at videoen ble kjent, og når tar Eibar-duoen bladet fra munnen.

På Twitter har gutta nå kommet med denne uttalelsen:

«Etter at en seksuell eksplisitt video hvor vi, undertegnede, vises, ønsker vi fortelle at videoen viser opptak fra en privat akt som tok plass mellom fullt bevisste voksne mennesker, innenfor rammene av den frihetene vi alle nyter.

BEKLAGER: Eibar-spiller Sergi Enrich beklager at sexvideoen har havnet på Internett. Her er han i duell med Real Madrid-stopper Raphael Varane i helgen som var. Foto: AFP / NTB Scanpix.
BEKLAGER: Eibar-spiller Sergi Enrich beklager at sexvideoen har havnet på Internett. Her er han i duell med Real Madrid-stopper Raphael Varane i helgen som var. Foto: AFP / NTB Scanpix. Foto: JAVIER SORIANO

Vi beklager dypt at en indiskresjon, som vi ikke er ansvarlige for, har ført til disse bildene blir publisert uten vår viten eller, langt mindre, vårt samtykke.

Vi beklager også for den potensielle skaden (...) til særlig vår klubb, fargene vi representerer, og at det kunne ha fornærmet våre støttespillere og byen Eibar generelt.

Vi er klar over at profesjonelle fotballspillere bør sette et eksempel i alle samfunnslag, spesielt til barn; og dette er grunnen til at vi beklager om denne hendelsen har forårsaket skade for noen.

Samtidig ønsker vi å be om unnskyldning for skaden en sirkulasjon av denne videoen kan gi tredjeperson involvert i videoen.

Vi ønsker å understreke at, SD Eibar er en eksemplarisk klubb som representerer en type fans og en by som er eksemplarisk, og vi står ved de verdiene som har blitt vist siden vi ankom Eibar. Vi håper at denne hendelsen ikke skader bildet av klubben, eller våre lagkamerater.

Sergi Enrich og Antonio Luna.»

Så får dagene fremover vise hvordan Eibar-fansen tar imot denne nyheten.

Det er i hvert fall liten tvil om at disse gutta nok kommer til å få noen tøffe ord fra motstanderens publikum de neste matchene.