TREKKES INN: Kim Kardashians private livvakt, Pascal Duvier, trekkes nå inn i det brutale ranet. Foto: Stella.
TREKKES INN: Kim Kardashians private livvakt, Pascal Duvier, trekkes nå inn i det brutale ranet. Foto: Stella. Foto: ABACA

Kim Kardashians livvakt konkurs kort tid før ranet

Pascal Duviers private sikkerhetsfirma skal ha gått konkurs for omtrent ett år siden, og trekkes nå inn i det brutale Kardashian-ranet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søkelyset blant flere utenlandske medier rettes nå mot Kim Kardashians private livvakt, Pascal Duvier (43).

Duvier er normalt sett rundt Kim Kardashian, men han var natten Kim ble ranet med søstrene Kendall og Kourtney på nattklubben «L'Arc» i Paris.

The Daily Mail skriver at Duviers egne sikkerhetsfirma har like i underkant av ti millioner kroner i gjeld.

Duvier ble oppringt av en venn nær Kim like etter at de væpnede ranerne forlot hotellet, men skal ikke har rukket tilbake før de hadde forlatt stedet på motorsykler.

Ranerne skal ha fått med seg smykker og juveler til en verdi av over 90 millioner kroner.

Slettet Kim
The Daily Mail viser også bilder av det som hevdes å være papirer på at Duviers firma er konkurs, og avisen har snakket med en advokat som forteller at «Det er mye gjeld, og mange fordringshavere. Kan ikke si nøyaktig antall, men det er mange.»

TMZ skriver at Duvier nå har slettet alt han har nevnt sammen med Kim Kardashian på sosiale medier, men at han ikke har fått sparken etter denne hendelsen.

Flere kilder nettstedet har snakket med hevder at Kim ikke klandrer Duvier etter dette ranet - eller at han har noe å gjøre med dette.

«Innsidejobb»
TV 2 har tidligere skrevet at TMZ har snakket med kilder som forteller at det franske politiet mistenker at noen på «innsiden» kan ha informert ranerne om når Kim kom til å være alene.

Det skal nemlig være snakk om et relativt kort tidsrom hvor de faktisk kunne slå til uforstyrret:

Kim hadde venner på besøk i leiligheten natt til mandag, som hadde forlatt henne kun kort tid før ranerne stormet inn. I tillegg er det altså en sjeldenhet at livvakten hennes forlater henne i mer enn noen få minutter.

Kilder forteller at det nå stilles spørsmål rundt hvordan gjerningsmennene klarte å gjennomføre det som virker som et godt planlagt ran, uten tips fra noen på innsiden.