PÅ SHOPPING: José Mourinho, her under kampen mot Stoke i helgen. FOTO: AP Photo/Rui Vieira
PÅ SHOPPING: José Mourinho, her under kampen mot Stoke i helgen. FOTO: AP Photo/Rui Vieira Foto: Rui Vieira

Fotballryktene: Mourinho vil hente «den nye Ronaldo» (19)

Og ryktene om Arsenal-back til Manchester City tiltar i omfang.

Det er gått en måneds tid siden overgangsvinduet stengte for sommeren.

Sesongen er begynt å sette seg og noen lag presenterer dårligere enn forventet, mens atter andre ønsker å korrigere stallmanglene de ikke fikk til i sommer.

Derfor er fotballryktebørsen for alvor i ferd med å sette fart før januarvinduet - og samlesaken tilbake på tv2.no.

Manchester City har egentlig fått en god start, men ble avkledd av Tottenham på White Hart Lane. Ifølge ekspertene har Josep Guardiola innsett at han ikke har en så god tropp som han kanskje trodde. Nå hevder Onze, referert av Daily Mail, at den nye manageren forsøkte å signere Pierre-Emerick Aubameyang i sommerens overgangsvindu. Kanskje et nytt forsøk i januar?

For byrival United har det vært enda mer brokete farvann i sesonginnledningen, og José Mourinho ser mot hjemlandet for å forsterke laget. Ifølge Daily Mirror var United-speidere på plass for å se «den nye Cristiano Ronaldo», 19 år gamle Goncalo Guedes, i aksjon for Benfica forrige helg.

ETTERTRAKTET: Goncalo Guedes feirer scoring mot CD Tondela.  AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG
ETTERTRAKTET: Goncalo Guedes feirer scoring mot CD Tondela.  AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG Foto: Francisco Leong

Samtidig skriver samme avis at Memphis Depay sier han kanskje må forlate Manchester United dersom han ikke får spille oftere på første laget.

Arsenal er i førersetet for å sikre seg Daniel Sturridge - i alle fall om man skal tro bookmakerne. Det er Daily Star som har samlet inn tallene som viser at Tottenham og Chelsea er de nærmeste konkurrentene.

Samtidig kan det være at London-klubben må innfinne seg med at Hector Bellerín forsvinner. The Times skriver at Bellerin er fristet av Premier League-rival Manchester City og deres spanske manager Pep Guardiola. Samtidig er det velkjent at høyrebacken er ønsket tilbake i moderklubben Barcelona. At Bellerin foreløpig vegrer seg for å signere ny kontrakt med London-laget tas som et tegn på at han kan være på vei ut.

En som trolig vil signere ny kontrakt med London-klubben er Alex Iwobi. Stjerneskuddet vil få en kraftig forbedret avtale ifølge Daily Mirror.

Daily Express melder at Chelsea ikke har gitt opp å signere Lazios Stefan De Vrij. Nederlenderen er nær en ny kontrakt med klubben, og den vil i tilfelle ha en utløpsklausul på rundt 330 millioner kroner.

Michy Batshuayi har ikke klart å etablere seg fast på Chelsea-laget, og ifølge franske medier er en låneavtale tilbake til Marseille aktuelt i januar.

Crystal Palace ønsker seg brasilianske Lucas Lima fra Santos, og vil prøve seg på midtbanespilleren igjen i januar, ifølge The Sun.

Moussa Dembele har tatt Celtic med storm etter overgangen, og tiltrekker seg nå interesse fra flere andre klubber. Hovedaksjonær i den skotske toppklubben, Dermot Desmond, sier at Dembele uansett ikke er for salg. Daily Mail har saken.

Fikk du forresten med deg saken om den 13 år gamle Karamoko Dembele som debuterte for Celtics U20-lag? Han får nå trene med klubbens a-lag.

André Villas-Boas var assistenten til José Mourinho i Porto, Chelsea og Inter, men nå har forholdet surnet. Villas-Boas sier ifølge Daily Mirror at han ikke har telefonnummeret til sin gamle kollega engang.