PÅ SCENEN: Kid Cudi performs på scenen under Lollapalooza-festivalen i august i fjor. Foto: Scanpix.
 PÅ SCENEN: Kid Cudi performs på scenen under Lollapalooza-festivalen i august i fjor. Foto: Scanpix. Foto: Michael Hickey

Rapstjernen hylles for hjerteskjærende innlegg

Kid Cudi (32) sjekket selv inn på rehab etter år med depresjoner og selvmordstanker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hip-hop-artisten Scott Mescudi, som går under navnet Kid Cudi, delte en personlig og følelsesladd melding på sin private Facebookside tirsdag.

Sjekket inn på rehab

I det åpne brevet til fansen forteller han om dype depresjoner og vonde selvmordstanker.

«I går sjekket jeg inn på rehab for depresjon og selvmordstanker. Jeg har ikke sjelefred. Det har jeg ikke hatt så lenge dere har kjent meg», skriver den populære artisten.

Kid Cudi, som i starten av karrieren ble signert av Kanye West står blant annet bak låta «Day 'n' Nite» og har samarbeidet med artister som Jay Z, Mary J. Blige, David Guetta, MGMT, Shakira, Snoop Dogg og Michael Bolton for å nevne noen.

Skaper reaksjoner

Innlegget har virkelig berørt fansen, og har fått 247.000 reaksjoner på Facebook i skrivende stund. I tillegg til nesten 60.000 delinger og 25.000 kommentarer.

«Hvis jeg ikke hadde kommet hit, ville jeg gjort noe mot meg selv. Jeg er et ødelagt menneske som svømmer i et basseng av følelser hver eneste dag i livet mitt. Det foregår en voldelig storm i hjertet mitt til enhver tid. Jeg vet ikke hvordan fred føles. Jeg vet ikke hvordan man slapper av. Angsten og depresjonen har styrt livet mitt så lenge jeg kan huske, og jeg forlater aldri huset mitt på grunn av det.», skriver 32-åringen.

I kommentarfeltet får artisten oppmuntrende meldinger fra fans som skriver at han har hjulpet dem gjennom tøffe tider.

«Jeg vet ikke om du leser disse kommentarene, men jeg håper virkelig du får den hjelpen du fortjener Scott. Dette høres kanskje rart ut, men du har hjulpet meg også, og jeg håper du får den hjelpen du har gitt meg og mange andre fortapte barn. Kjærlighet.», skriver en i kommentarfeltet.