RANET: Kim Kardashian West (35) ble utsatt for et grovt ran i en leilighet i denne bygningen i Paris. Foto: AFP/AP
RANET: Kim Kardashian West (35) ble utsatt for et grovt ran i en leilighet i denne bygningen i Paris. Foto: AFP/AP Foto: THOMAS SAMSON

Sensasjonelt bildefunn:

Mulig gjennombrudd i Kardashian-ranet

Fransk politi kan sitte på bilder av ansiktene til de som ranet Kim Kardashian.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge den britiske avisen The Daily Mirror kan fransk politi ha gjort et gjennombrudd i etterforskningen av Kardashian-ranet.

Filmet speilbilde

TMZ har tidligere meldt at ingen av kameraene, verken på innsiden eller utsiden av leiligheten, var vendt mot ranerne. Nå hevdes det likevel at et kamera utenfor en neglesalong like ved utrolig nok har fanget ranernes refleksjon i et speil da de gikk gjennom ei handlegate på vei mot leiligheten.

– Gjør alt for å hjelpe

En lokal butikkmedarbeider bekrefter overfor The Daily Mirror at de har hatt kontakt med politiet.

– Politiet har ringt og bedt om å få informasjon og overvåkningsbilder. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe politiet å løse denne saken.

Kan ha vært en innsidejobb

Natt til mandag ble Kim Kardashian bundet og ranet av to væpnede menn i leiligheten sin i Paris. Da ranet pågikk var Kims private sikkerhetsvakt, Pascal Duvier, på en nattklubb i Paris for å passe på søstrene Kendall og Kourtney. Daily Mail melder om at sikkerhetsvakten skal gjøre alt som står i hans makt for å finne gjerningsmennene.

– Dette er en av de sykeste tingene jeg har hørt om. Dere har lagt dere ut med feil person, sier Duvier ifølge avisen.

Ettersom at Duvier som regel alltid er ved Kims side, spekuleres det i om ranet kan ha vært en «innsidejobb», og at ranerne visste akkurat når Kim var alene og ubeskyttet.