Paris Hilton, Kim Kardashian, Sandra Bullock og Alec Baldwin er bare noen av kjendisene som har blitt forfulgt eller ranet. Foto: Stella Pictures.
Paris Hilton, Kim Kardashian, Sandra Bullock og Alec Baldwin er bare noen av kjendisene som har blitt forfulgt eller ranet. Foto: Stella Pictures.

Disse stjernene har blitt angrepet

I kjølvannet av Kardashian-ranet kommer flere alvorlige angrepshistorier mot kjendiser til overflaten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den siste uken har Kim Kardashian-ranet i Paris vært på alles lepper.

Ranet har satt stjernen helt ut av spill, og Kardashian som gjerne tvitrer og poster bilder daglig, har fremdeles ikke sagt et eneste ord offentlig etter hendelsen.

Overfalt dager før ranet

Dessverre er Kardashian bare én person på en lang liste med kjendiser som har blitt et offer for sin egen kjendisstatus. Dette er heller ikke første gang hun selv blir angrepet.

Bare dager før ranet, ble hun angrepet av den oppmerksomhetssyke ukrainske journalisten Vitalii Sediuk i Paris.

Han kastet seg frem for å kysse den verdenskjente baken hennes, men ble raskt lagt i bakken av Kims personlige sikkerhetsvakt, Pascal Duvier.

OVERFALT: Vitalii Sediuk  forsøker å kysse baken til Kim Kardashian: Foto: Scanpix.
OVERFALT: Vitalii Sediuk forsøker å kysse baken til Kim Kardashian: Foto: Scanpix. Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE

Samme person har tidligere angrepet stjerner som Will Smith, Brad Pitt og Madonna – for å nevne noen.

Ringte 911 fra et skap

Kim er heller ikke den eneste stjernen involvert i skremmende hendelser med ustabile personer.

I 2014 ble skuespiller Sandra Bullock tvunget til å gjemme seg i et skap i sitt eget hjem, da en inntrenger brøt seg inn på eiendommen hennes. Bullock ringte nødnummeret gråtende fra skapet sitt, og Joshua James Corbett ble deretter arrestert av Los Angeles-politiet.

Han tviholdt på en svart notatblokk med et tosiders brev til skuespilleren, samt magasinbilder av henne.

Alec Baldwin har siden 2010 blitt forfulgt av den 42 år gamle «stalkeren» Genevieve Sabourin. Baldwin skal ha spist en vennlig middag med Sabourin, som førte til at hun aldri vil gi seg.

Det hele eskalerte i 2012, da hun dukket opp i leilighetskomplekset hans i New York, og Baldwins kone Hilaria ringte politiet. Selv besøksforbud og måneder i fengsel skal ikke være nok til å holde denne kvinnen ute av livet hans.

Stjal millioner

Noen kjendismøter blir kanskje ikke helt som forventet. I 2014 våknet Keanu Reeves opp av lyder fra biblioteket i huset sitt, ifølge TMZ. Da han gikk for å sjekke hva det var, fant han en kvinne sittende i en stol.

Han pratet rolig med henne, og ringte politiet som kom og hentet henne.

Lindsay Lohan og Paris Hilton kan nok kjenne seg noe igjen i det Kim Kardashian var igjennom i Paris. En gruppe tenåringer besatt av mote, rikdom og kjendiser ranet flere stjernehus i Los Angeles fra 2008 til 2009.

Gjengen besto av åtte tenåringer som kalte seg «The Bling Ring».

I 2012 ble tenåringene stil for retten. De skal ha stjålet smykker, klær og juveler for nærmere 18 millioner kroner. Det meste ble aldri funnet igjen.

– Det handler ikke om tingene som ble tatt fra meg. Det handler om at noen tok seg inn på det eneste private området jeg har i livet mitt nå, sa Lohan til storjuryen.

Ble filmatisert

Historien om banden ble filmatisert av Sofia Coppolla i 2013. På rollelista til filmen «The Bling Ring» står blant andre Emma Watson.

«The Bling Ring» skal særlig fokusere på hvordan kjendiskulturen påvirker samfunnet.