TAKKNEMLIG: Caitlyn Jenner har lagt ut en melding til Kim Kardashin West på Instagram etter det brutale ranet. Foto: AFP / NTB Scanpix.
TAKKNEMLIG: Caitlyn Jenner har lagt ut en melding til Kim Kardashin West på Instagram etter det brutale ranet. Foto: AFP / NTB Scanpix. Foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ

Snakker etter det brutale Kardashian-ranet: – Påminnelse for oss alle

Caitlyn Jenner er takknemlig for at alt går bra etter det brutale ranet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kim Kardashian West (35) ble natt til mandag ranet av to væpnede menn i leiligheten sin Paris.

Kims private sikkerhetsvakt, Pascal Duvier, er som regel alltid ved hennes side, men kort tid etter ranet ble det imidlertid gjort kjent at Duvier passet på Kendall og Kourtney på en nattklubb i Paris da søsteren ble ranet.

Dette har gått tungt inn på familien, og Caitlyn skrev dette på Twitter

«Elsker jenta mi. Etter å ha hørt hele historien, er jeg så takknemlig for at hun er ok. Det er en påminnelse for oss alle om at vi må være forsiktige opp i all den usikkerheten som finnes i denne verden».

Det har vært relativt stille på sosiale medier fra familien siden ranet, og ingen andre i nær familie har uttalt seg direkte om saken på sosiale medier i skrivende stund.

Kan ha vært en «innsidejobb»
TMZ har snakket med kilder som forteller at det franske politiet mistenker at noen på «innsiden» kan ha informert ranerne om når Kim kom til å være alene.

Det skal nemlig være snakk om et relativt kort tidsrom hvor de faktisk kunne slå til uforstyrret:

Kim hadde venner på besøk i leiligheten natt til mandag, som hadde forlatt henne kun kort tid før ranerne stormet inn. I tillegg er det altså en sjeldenhet at livvakten hennes forlater henne i mer enn noen få minutter.

Ingen videospor av ranerne
Det kan virke som at politiet står igjen uten mye å gå etter i etterkant av ranet.

Det eksisterer blant annet ingen overvåkningsvideoer fra verken innsiden eller utsiden av leiligheten, skriver TMZ.

Ifølge kilder nettstedet har snakket med, er det eneste videomaterialet som politiet har kommet over fra et kamera som ikke var vendt mot bygningen.

Dermed klarte ranerne å unngå å bli fanget på video.