BLE RANERNE TIPSET? Kim Kardashian West (35) ble ranet av maskerte menn i Paris natt til mandag. Foto: Stella Pictures
BLE RANERNE TIPSET? Kim Kardashian West (35) ble ranet av maskerte menn i Paris natt til mandag. Foto: Stella Pictures Foto: ABACA

Kardashian-ranet: – Kan ha vært en «innsidejobb»

Livvakten var på en nattklubb mens Kim Kardashian West ble ranet. Nå spekuleres det i om gjerningsmennene hadde fått tips om at realitystjernen var alene i leiligheten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kim Kardashian West (35) ble natt til mandag ranet av to væpnede menn i leiligheten sin Paris.

Kims private sikkerhetsvakt, Pascal Duvier, er som regel alltid ved hennes side, men kort tid etter ranet ble det imidlertid gjort kjent at Duvier passet på Kendall og Kourtney på en nattklubb i Paris da søsteren ble ranet.

Kan ha vært en «innsidejobb»

TMZ har snakket med kilder som forteller at det franske politiet mistenker at noen på «innsiden» kan ha informert ranerne om når Kim kom til å være alene.

Det skal nemlig være snakk om et relativt kort tidsrom hvor de faktisk kunne slå til uforstyrret:

Kim hadde venner på besøk i leiligheten natt til mandag, som hadde forlatt henne kun kort tid før ranerne stormet inn. I tillegg er det altså en sjeldenhet at livvakten hennes forlater henne i mer enn noen få minutter.

Kilder forteller at det nå stilles spørsmål rundt hvordan gjerningsmennene klarte å gjennomføre det som virker som et godt planlagt ran, uten tips fra noen på innsiden.

Ingen videospor av ranerne

Det kan virke som at politiet står igjen uten mye å gå etter i etterkant av ranet.

Det eksisterer blant annet ingen overvåkningsvideoer fra verken innsiden eller utsiden av leiligheten, skriver TMZ.

Ifølge kilder nettstedet har snakket med, er det eneste videomaterialet som politiet har kommet over fra et kamera som ikke var vendt mot bygningen. Dermed klarte ranerne å unngå å bli fanget på video.

Forutså ranet

Kanye Wests tidligere livvakt, Steve Stanulis, har tidligere advart Kim mot å dele detaljer rundt livet sitt på sosiale medier.

Stanulis har vært sikker på at realitystjernen før eller siden ville bli utsatt for et angrep. Han mener hun må skjerpe bruken av sosiale medier.

– Hun har omtrent 50 millioner tilhengere på Twitter som vet hvor hun er til enhver tid. Jeg så dette komme. Det måtte skje før eller siden, når hun velger å vise all sin rikdom på sosiale medier, sa Stanulis til MailOnline.