Herrem klarer ikke å gi slipp på OL-bommen

Camilla Herrem kan fortsatt ligge våken og tenke på OL-bommen under semifinalen mot Russland i Rio.

Camilla Herrem var tirsdag tilbake på landslagssamling for første gang etter Rio-OL, som endte med en bronsemedalje til de norske jentene.

De russiske bjørnene ble for sterke i semifinalen, og en dramatisk kamp endte med et ettmålstap og en sønderknust, Herrem.

– Det var tung da jeg kom hjem. Jeg følte jeg gikk og skjulte meg fordi jeg følte veldig på det, at jeg hadde ødelagt. Jeg var en del inne med familien og prøvde å ikke tenke så mye på det, men hver gang jeg skulle legge meg kom det jo opp så det var forferdelig, sier Herrem.

De fleste husker bildene av kantspilleren som forgjeves ble trøstet av lagvenninnene etter kampslutt.

14 sekunder igjen av ekstraomgangene, på stillingen 38-37 til Russland fikk 29-åringen muligheten fra kant, men skuddet gikk utenfor og Russland vant kampen. Selv etter et mesterskap hvor Herrem ble pekt ut som en av de aller beste norske spillerne klarte hun ikke å la være å klandre seg selv for semifinaletapet.

– Jeg skulle ha et intervju for to dager siden. Da ble det et tema, og da fikk jeg ikke sove før fire-halv fem natten fordi jeg lå bare og tenkte på det.

– Så det sitter i ennå altså?

– Ja,det gjør det. Tenker jeg på det er det vanskelig å slippe det.

Men sammen med lagvenninnene skal Herrem få andre ting å tenke på. Denne uken spiller Norge turneringen Golden League i Danmark mot nettopp Russland, Frankrike og Danmark. Herrem stiller med ni og en halv finger etter et uhell på kjøkkenet.

– Den henger på. Det var en merkelig situasjon. Jeg skulle bare kutte opp potetene, så havnet en del av fingeren min inni der. Jeg måtte rett til sykehuset for å sjekke den, sier Herrem.

Men hun forsikrer at hun kan spille og fungerer som normalt på banen bare fingeren tapes godt.