Lagkamerat: – Zlatan ser ut som han er 28 år

Zlatan Ibrahimovic ble 35 år mandag, men lagkamerat mener svensken ser adskillig yngre ut.

Manchester Uniteds spisstjerne Zlatan Ibrahimovic rundet mandag 3. oktober 35 år

Det har lagkamerat Ander Herrera egentlig litt vanskelig for å tro er helt sant.

Midtbanestjernen synes nemlig supersvensken ser adskillig yngre ut.

– Ser ikke eldre ut enn 28 år
– Dersom du ser en kamp med Zlatan, og ikke vet hvor gammel han er, så ville alle ha trodd at han var 28 år, slår Zlatans lagkamerat fast overfor The Daily Mail.

Ibrahimovic har startet samtlige av Manchester Uniteds sju kamper denne sesongen og har vært en viktig bidragsyter med sine fire fulltreffere hittil.

Herrera røper at Zlatan er en type som hater å tape.

– Han nekter å tape en eneste treningsøkt. Han trener hver dag på sitt høyeste nivå og vil at lagkameratene skal trene på det samme høye nivået. Zlatan er veldig aggressiv og krevende på trening, men det er fordi at han ønsker vi alle skal vinne. Vi er heldige som har Zlatan på vårt lag, roser han.

– Alt kan skje i Premier League
Spanjolen har fått med seg at Zlatan Ibrahimovic også har svart belte i taekwondo.

– Jeg har aldri drevet med taekwondo, men jeg skulle ønske jeg kunne gjennomført noen av de sparkene Zlatan kan, sier Herrera – og sikter til svenskens taekwondooppvisninger på treningene.

Selv om Manchester United har fått en varierende start på sesongen tror Ander Herrera at rødtrøyene går en stor sesong i møte.

– Da jeg spilte i Spania husker jeg at United var åtte poeng foran City med kun seks kamper igjen å spille. Men til slutt tapte de tittelen. Så i Premier League kan alt skje, slår han fast.