Jakten-Axel Tobias valgte Gro: – Vi hadde kjemi fra første speeddate

Axel Tobias og Gro følte en tiltrekning til hverandre allerede på første speeddate, men Gro ville skjule det for de andre frierne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jakten-bonden Axel Tobias Sanderud (43) valgte til slutt Gro Langnes (36).

Det kom fram i mandagens episode av Jakten på kjærligheten, hvor bonden ikke orket å vente lenger og sendte hjem alle frierne utenom favoritten Gro.

Både Nina Kaspersen (44) og Camilla Thysnes (40) måtte forlate gården på Singsås i Trøndelag.

Axel Tobias fortalte frierne at han hadde fått sterkere følelser for Gro enn for de andre, og at han ikke ønsket at Nina og Camilla skulle bli værende på gården og få falske forhåpninger.

Se klipp som ikke ble vist på TV i videoen i toppen av saken.

Holdt følelsene skjult for de andre frierne

Gro forteller til TV 2 at hun ble veldig glad da det gikk opp for henne at Axel Tobias valgte henne.

– Jeg ble overrasket over at både Nina og Camilla ble sendt hjem. Jeg visste at det skulle være et valg, men da Axel Tobias fortalte at han kun ønsket å ha med meg videre, ble jeg litt paff. Det var en veldig hyggelig overraskelse, siden jeg hadde et ønske om å være den som ble igjen til slutt, sier Gro.

For Gro var det befriende å endelig kunne være åpen om hva hun og Axel Tobias følte for hverandre.

– Jeg ble veldig lettet, siden jeg følte at jeg hadde gått rundt og hatt en hemmelighet. Dagen før dette valget, da vi var på butikken sammen, hadde Axel Tobias og jeg fortalt hverandre at vi likte hverandre godt. Det var en lettelse å slippe å holde det skjult for de andre lenger, sier hun.

Gro forteller at hun ønsket å holde følelsene sine for Axel Tobias skjult for de andre frierne, siden hun ikke ville være den som brøytet seg frem i gruppa.

– Vi frierne snakket mye oss imellom, og egentlig ville jeg bare gå rundt og smile hele tiden etter butikkturen. Men jeg ville ikke være for ivrig, siden jeg var en del av en gruppe. I denne situasjonen kunne man ikke si og føle så mye, sier hun.

JAKTEN-PAR: Jakten-bonden Axel Tobias Sanderud (43) valgte Gro Langnes (36). Foto: Geir Egil Skog/TV 2
JAKTEN-PAR: Jakten-bonden Axel Tobias Sanderud (43) valgte Gro Langnes (36). Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Kjemi fra første møte

Gro beskriver sine følelser for Axel Tobias som «veldig betatt». Allerede på speeddaten kjente hun en tiltrekning.

– Jeg var nervøs før det første møtet, men under speeddaten ble alt veldig naturlig og jeg var overraskende rolig. Jeg kjente det allerede da, at det var en kjemi der. Etter hvert bygde det seg opp, og følelsene ble enda sterkere da jeg kom til gården til Axel Tobias, sier Gro.

Axel Tobias kjente også på en kjemi allerede ved første møte med Gro.

– Allerede på speeddaten følte jeg at det var noe der. Da jeg etter hvert skjønte at det var gjensidig og jeg følte at det var noe spesielt mellom oss to, tok jeg valget, sier Axel Tobias til TV 2.

GÅRDSBESØK: Axel Tobias hadde besøk av Camilla (fra venstre), Nina, Gro og Janne på gården på Singsås i Trøndelag. Foto: Geir Egil Skog/TV 2
GÅRDSBESØK: Axel Tobias hadde besøk av Camilla (fra venstre), Nina, Gro og Janne på gården på Singsås i Trøndelag. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Ikke et lett valg

Det var uansett ikke et lett valg for han å sende hjem både Nina og Camilla.

– Det var tøft å sende hjem begge to, og jeg brukte hele dagen på å tenke etter om det var riktig. Men der og da hadde jeg mest følelser for Gro, og da ble det feil å la de andre være igjen på gården. Nina og Camilla hadde også sett at jeg og Gro hadde noe spesielt, så de forsto valget mitt, sier han.

Etter at Nina og Camilla reiste hjem, ble Gro værende igjen alene på gården i Trøndelag.

– Jeg ville bruke tiden kun på henne. Gro er veldig lett å snakke med, og det virker som om vi er på samme bølgelengde. Vi trives godt i hverandres selskap, sier Axel Tobias.

Se Jakten på kjærligheten på TV 2 mandager klokken 20.00. Du kan også se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.