Eksperter: – City har ikke nok spillere i verdensklasse

Jamie Carragher og Thierry Henry mener flere spillere i Manchester City ikke har et høyt nok nivå for Pep Guardiola.

Et selvmål av Aleksandar Kolarov og en fulltreffer av Dele Alli sørget for at Tottenham vant 2-0 og sørget for Manchester Citys første nederlag i Premier League denne sesongen.

Nå ligger Tottenham bare ett poeng bak Manchester City på tabelltoppen.

– Ikke nok spillere i verdensklasse
Sky Sports-ekspert Jamie Carragher spår at Manchester City kommer til å gå på flere nederlag utover i sesongen fordi laget har for få spillere i verdensklasse.

– De har to spillere i verdensklasse, Kevin De Bruyne og Sergio Agüero, men det er flere spillere som ikke er i nærheten av det nivået, konstaterer Carragher, og fortsetter:

– Ser du på backfireren så er ikke den god nok. John Stones gjorde det bra, men en spiller som Kolarov er ikke god nok, konstaterer den tidligere Liverpool-stopperen.

– Det er ingen tvil om at City har problemer i den bakre fireren, og etter kampen mot Tottenham er jeg overbevist om at Pep Guardiola vil gjøre endringer, slår han fast.

– Pep har sett at ikke nok spillere har høyt nok nivå
Den tidligere Arsenal-stjernen Thierry Henry er enig med sin ekspertkollega etter å ha sett eksplosive Spurs slå City 2-0.

– Spiller du mot Manchester City på riktig måte, så vil City være i trøbbel. Manchester Citys manager Pep Guardiola innrømmet at Tottenham var et mye bedre lag, mener Henry.

Henry tror Guardiola har funnet ut at flere av spillerne i City-troppen ikke holder det nivået manageren forventer gjennom en lang sesong.

– Pep Guardiola har nok allerede forstått at ikke alle av spillerne har det nivået inne han forventer av dem de neste 12 månedene, sier han.