SLITEN OG LEI?: Den kanadiske artisten Justin Bieber på scenen i Telia Parken Stadium i København, 2. oktober 2016. Foto: on October 2, 2016. Foto: Scanpix Denmark / Jens Astrup.
SLITEN OG LEI?: Den kanadiske artisten Justin Bieber på scenen i Telia Parken Stadium i København, 2. oktober 2016. Foto: on October 2, 2016. Foto: Scanpix Denmark / Jens Astrup. Foto: Jens Astrup

Bieber slaktes i Danmark

Fansen er skuffet etter gårsdagens Justin Bieber-konsert i København.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Popstjernen Justin Bieber (22) holdt konsert i Telia Parken i København søndag kveld. Kritikerne er ikke nådige, og avisen BT gir han to av seks stjerner.

«Han kom i det minste til tiden. Det har ikke akkurat vært Biebers sterkeste side for tiden», skriver avisens anmelder.

Fansen fortviler

49.000 danske fans hadde kjøpt billetter til København-konserten, men verken fansen eller anmelderne lar seg overbevise av kanadieren.

– Vi synes det virket som om han var sliten. Han var best etter pausen. Under første del virket det ikke som han hadde lyst til å være her, sier Caroline, Sofie og Emma til BT.

Da Bieber gjestet Oslo 23. og 24. september i år kom lignende kritikk fra den norske fansen. Bloggere som Sophie Elise og Voe reagerte sterkt på hvor fraværende popstjernen var på scenen.

– Folk går til kjipe jobber hver eneste dag og tjener dårlig, hva med å dra på smilebåndet litt? Bare litt? Så kan han være så sint og likegyldig han bare vil når han er på privaten, skriver Sophie Elise på bloggen sin etter konserten i Oslo.

TV 2s anmelder påpekte også at Bieber ikke en gang gadd å late som om han sang.

Umenneskelig jobb

Også under konserten i Stockholm torsdag i forrige uke, beskrives Bieber «tom i blikket».

– Det var helt verdiløst. Det føltes virkelig som han ikke ville være der. Det var veldig kjedelig. Han vet godt at han bare kan gjøre som han vil, og at fansen hans er lojale, sier den svenske jenta Elli til Nyheter24. Hun var på konserten i Stockholm sammen med søsteren sin, men de to bestemte seg for å forlate konserten før den var ferdig.

Den danske anmelderen i BT synes synd på Bieber, og skriver at det er et umenneskelig kjør for tenåringen. Ved et tidspunkt ser det ifølge anmelderen mest ut som om han er lei av alt, og bare ønsker seg tilbake til tenåringsrommet sitt hvor alt begynte.

«Bieber har vært på turné siden mars med «Purpose World Tour», så kanskje han bare virkelig er utmattet av showbusiness. Men seriøst, hvem booker 114 konserter? Det er jo umenneskelig», skriver avisen.