Ny Barcelona-smell: Gikk på sesongens andre tap

Tapte målfest mot Celta Vigo.

Celta Vigo-Barcelona 4-3

Barcelonas forsvar av La Liga-tittelen har fått en trå start. Søndag kveld gikk katalanerne på sesongens andre nederlag i bortekampen mot Celta Vigo.

Vertene ledet hele 3-0 da kampen var 33 minutter gammel. Pione Sisto, Iago Aspas og et selvmål av Jérémy Mathieu sørget for sjokkåpningen.

Barcelona øynet comebacket etter at Gerard Piqué og Neymar reduserte, men en kjempetappe av Marc-André ter Stegen sørget for at Pablo Hernández ga Celta to måls buffer.

Da gjorde det ikke noe at Piqué reduserte enda en gang for Barcelona. Celta vant 4-3 og bokfører dermed seier over Barcelona på eget gress for andre år på rad. I forrige sesong vant Celta 4-1 over katalanerne.

– Vi hadde ikke noe å tape. Vi spilte bra etter pausen, og vi klarte det nesten, sier Piqué ifølge klubbens Twitter-konto.

Atlético Madrid ble helgens virkelig store vinner i La Liga. Med 2-0-seier over Valencia klatret Diego Simeones gutter opp på tabelltopp á poeng med byrival Real Madrid. De rotet på sin side bort muligheten til å overta tabelltoppen etter 1-1 mot Eibar hjemme på Santiago Bernabéu.

Barcelona har to poeng opp til Madrid-lagene fra fjerdeplass på tabellen.