UHELDIG: Lindsay Lohan forteller at hun mistet halve fingeren på båttur, men heldigvis fikk hun fikset den igjen. Foto: Joel Ryan/AP/Privat
UHELDIG: Lindsay Lohan forteller at hun mistet halve fingeren på båttur, men heldigvis fikk hun fikset den igjen. Foto: Joel Ryan/AP/Privat

Lindsay Lohan: – Jeg mistet halve fingeren

Båtturen på Middelhavet ble noe helt annet enn hva Hollywood-stjernen hadde sett for seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter en voldelig krangel med forloveden har Freaky Friday-stjernen Lindsay Lohan (30) tilbrakt tid sammen med venner ved Middelhavet den siste tiden.

Skuespilleren fikk oppmerksomhet i sommer da hun fortalte at forloveden, den russiske millionærarvingen Egor Tarabasov (23), hadde overfalt henne en rekke ganger.

Men heller ikke nå går alt etter planen for Hollywood-stjernen.

Hun har nemlig delt en video på Snapchat som viser at ringfingeren hennes er kraftig bandasjert.

– Dette ble resultatet da jeg skulle forsøke å ankre båten alene. Min stakkars finger, sier Lohan i videoen.

I teksten på bildet forklarer hun nærmere hva som har skjedd.

– Jeg mistet nesten fingeren. Vel, jeg har mistet halve fingeren min. Takk og lov, så fant vi den delen av fingeren. Jeg har operert for å fikse den. Det gjør så vondt, skriver hun.

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet TMZ var Lohan utenfor kysten av Tyrkia da hun ble viklet inn i ankerlinen. Ankeret kuttet av stjernens fingertupp, og førte til at hun datt i vannet. Lohan kjempet for å komme seg opp i båten, og vennene fant fingertuppen igjen på dekk, skal vi tro nettstedet.

Stjernen, som tidligere har fått oppmerksomhet for en rekke skandaler, har den siste tiden delt flere bilder fra Tyrkia på Instagram. Bildene viser blant annet et møte med en syrisk familie.

Lohan ble kjent som barnestjerne i en alder av 11 år da hun spilte i filmen «Foreldrefellen». Senere gjorde hun stor suksess med filmer som «Mean Girls», «Freaky Friday» og «Just My Luck», men de siste årene har det vært langt roligere på karrierefronten for stjernen.