Tror Allens reaksjon hindret Herrera i å bli utvist her

– Jeg forsøkte ikke å skade ham, sier Ander Herrera.

Manchester United spilte en god kamp mot Stoke, men gjestenes innleide sisteskande Lee Grant var tilnærmet uslåelig.

Det endte til slutt 1-1 på Old Trafford etter at Anthony Martial hadde sendt United i føringen, før Joe Ledley utlignet for Stoke.

Den tidligere Liverpool-spilleren spilte en god kamp for gjestene, og han kunne også fått Uniteds Ander Herrera. Det mener Stoke-manager Mark Hughes, som tror Allens reaksjon på å få knottene til spanjolen i låret gjorde at han unnslapp det røde kortet.

– All ære til Joe for at han ikke gjorde mye ute av det. Han hadde åpenbart vondt og lå nede en stund, men kanskje hans reaksjon tillot dommeren bare å gi et gult kort, sier Stoke-manageren.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

– Forsøkte ikke å skade ham
Herrera selv synes ikke han var heldig som slapp unna med et gult kort.

– Nei nei, jeg forsøkte å stoppe ham. Jeg forsøkte ikke å skade ham, det sa jeg til ham. Jeg satte beina mine i låret hans. Jeg ville ikke påføre ham smerte, bare stoppe ham. Det vet han og han aksepterte unnskyldningen min, sier Manchester United-spilleren.

Allen selv synes Herrera var heldig som unnslap det røde.

– Det var han muligens, men for å være rettferdig så gikk han etter ballen og traff meg med knottene. Noen ganger blir man utvist, noen ganger bli man ikke det, sier Stoke-spilleren.

– En god fotballhjerne
Allen får godt med skryt fra manager Mark Hughes etter uavgjortkampen på Old Trafford.

– Han har en glimrende energi og et godt overblikk. Evnene hans er ikke basert kun på arbeidskapasitet, han har en god fotballhjerne. Han ser ting tidligere enn de fleste. Vi har skjøvet han litt frem, og i den posisjonen påvirker han spillet. Vi er henrykt på hans vegne, sier Hughes.