Atlético-seier tross to straffebom

Antonio Griezmann bommet fra krittmerket, men sørget likevel for seier.

Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann (2nd L) celebrates a goal with teammates during the Spanish league football match Valencia FC vs Club Atletico de Madrid at Mestalla stadium in Valencia on October 2, 2016 / AFP PHOTO / JOSE JORDAN Foto: Jose Jordan

Valencia-Atlético 2-0

Valencia-keeper Diego Alves ble den første som reddet to straffespark i en kamp i La Liga siden 2009, men Atlético Madrid vant likevel søndagens kamp 2-0.

Atlético-stjernen Antoine Griezmann fikk muligheten fra straffemerket like før pause på stillingen 0-0, men den brasilianske keeperen reddet forsøket fra franskmannen.

Griezmann gjorde imidlertid opp for seg da han sendte bortelaget i ledelsen etter timen spilt.

Seks minutter etter ledermålet fikk Atlético enda et straffespark, men heller ikke veteranen Gabi klarte å overliste Alves i Valencia-målet.

31-åringen har dermed reddet flere straffespark enn han har sluppet inn i Spania. Av 45 straffespark har keeperen reddet 22, sluppet inn 21, mens to forsøk har gått utenfor, skriver fotballekspert Petter Veland på Twitter.

Alves er den første til å redde to straffespark i en kamp i La Liga siden Diego López gjorde det samme i oppgjøret mellom Sporting og Villarreal i 2009.

På overtid sørget Kevin Gameiro for at det endte med 2-0-seier til Atlético.