HamKam-spiller slått ned med hammer og påført kraniebrudd

Franck Semou ble overfalt av to menn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HamKam-spiller Franck Semou ble fredag overfalt av to menn, slått med hammer og påført kraniebrudd, skriver Hamar Arbeiderbladet.

– Jeg var på vei hjem fra trening da to stykker kom mot meg utenfor Briskeby. De spurte om jeg kjente en eller annen, men jeg svarte at jeg ikke visste, og at jeg ikke er herfra. Idet jeg sa det tok han ene tak i meg og la meg i bakken, før han andre kom bakfra og slo meg i hodet med noe. På det tidspunktet visste jeg ikke hva det var. Så dro jeg meg løs og så at han sto med en stor hammer i hånden. Det var da jeg merket blodet fosse nedover hodet mitt. Jeg spurte hvorfor de gjorde det, men de svarte ikke, så jeg gikk tilbake til Briskeby, sier Semou til avisen.

Hendelsen medførte et stort oppbud av politi og ambulanse utenfor Briskeby.

– Det er brakt på det rene at to personer har gått til angrep på en HamKam-spiller. Han ble slått i hodet med en gjenstand. Vi etterforsker saken som en alvorlig voldsepisode, sier fungerende stasjonssjef ved Hamar politistasjon Audun Fremstad.

Semou tilbrakte natten på sykehus, og en av HamKams beste i andredivisjon denne sesongen kommer ikke til å spille mer i år. Han har fått beskjed om å holde seg i ro minst et par måneder etter å ha fått påvist kraniebrudd på sykehuset.

Politiet vet ikke hvem gjerningsmennene er eller hvorfor Semou ble angrepet, men tror det kan dreie seg om blind vold.

– Det er ingen relasjon mellom gjerningsmennene og fornærmede. Da kan man tenke kategori blind vold, og hvorfor han. Det er også naturlig å tenke at det kan være noen andre som ligner på han, som de har vært ute etter og bommet på. Vi kjenner ikke til motivet. Det kan tyde på at han er helt uskyldig oppi det her, sier Fremstad til h-a-no.