Bentekes monsterheading utlignet Lukakus frisparkperle

Uavgjort mellom Everton og Crystal Palace.

Everton-Crystal Palace 1-1

To belgiske spisser i form leverte hver sin scoring på Goodison Park.

Evertons Romelu Lukaku var først ut med et lekkert frispark i den første omgangen, mens Christian Benteke svarte med en råsterk heading for Crystal Palace i den andre omgangen.

– Det er en heading i aller øverste verdensklasse. Det er så bra gjort, sier TV 2s Premier League-ekspert.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Til tross for flere store sjanser og en Crystal Palace-annullering endte kampen 1-1. Damien Delaney stanget ballen i mål, men James McArthur var litt for aktiv foran Marteen Stekelenburg og dommer Jonathan Moss dømte offside.

– Det er nok riktig dømt, men det er interessant å se at Stekelenburg aldri hadde reddet denne heading. Det spørs om ikke Delaney har et ord med McArthur på bakrommet. De to er som hund og katt. Han ødelegger jo et mål for Delaney og Palace ved å strekke frem nakken. Hadde han holdt seg unna, hadde den gått inn, sier Hangeland om sine tidligere lagkamerater.

Everton misbrukte muligheten til å spise seg helt opp i ryggen på Manchester City. Før de resterende kampene i runden har Everton fire poeng opp til serielederen fra sin tredjeplass.

Fem mål på de siste fire kampene gjør Lukaku til toppscorer i Premier League sammen med Sergio Agüero, Diego Costa og Michail Antonio. Benteke har tre scoringer på sine fem kamper for Palace etter overgangen fra Liverpool i sommer.

 Nyt Lukakus firsparkperle