PÅDRO SEG HJERNERYSTELSE: Amanda Kurtovic besvimte og ble kjørt til sykehus fredag. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
PÅDRO SEG HJERNERYSTELSE: Amanda Kurtovic besvimte og ble kjørt til sykehus fredag. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Foto: Javier Soriano

Kurtovic hentet av ambulanse etter å ha besvimt på trening

Amanda Kurtovic pådro seg hjernerystelse da hun kolliderte med lagvenninne.

Amanda Kurtovic ble kjørt til sykehuset etter å ha mistet bevisstheten under fredagens Larvik-trening.

Det var da Larvik-spillerne trente på gjennombrudd at Kurtovic smalt inn i kroppen til en lagvenninne, og i den voldsomme kollisjonen slo hun også kinnet sitt i lagvenninnens panne.

Kurtovic besvimte og var ute av det en liten stund. Da de ikke fikk kontakt med henne med det første ble nødnummeret ringt, og det endte med at hun ble hentet av en sykebil og kjørt til Tønsberg sykehus.

Der ble det gjennomført en full sjekk av landslagsspilleren.

– Vi har hatt sms-kontakt med Amanda nå i kveld. Hun virker å være i godt humør. Hun har forklart selv at det er en mild hjernerystelse og at hun må holde seg helt i ro i mellom to-tre dager og en uke, sier Larvik-trener Tor Oddvar Moen til TV 2.

Dermed går Kurtovic sannsynligvis glipp av neste ukes landslagssamling. Landslaget skal samles i Danmark, og spiller Golden League torsdag, lørdag og søndag.

Der møter Norge Frankrike, Russland og Danmark.

Samlingen er den første etter OL, og den siste før uttaket til EM i Sverige i Desember. Så lenge hun er skadefri vil Kurtovic etter all sannsynlighet være i den troppen. Håndballjentene skal også spille Møbelringen Cup i Stavanger i slutten av november.