MISS: Skjønnhetsdronningen som ble hånet for å ha lagt på seg, har blitt amerikansk statsborger. 
MISS: Skjønnhetsdronningen som ble hånet for å ha lagt på seg, har blitt amerikansk statsborger. 

Trump hetser Miss Universe for sex-video på Twitter

I en tirade på Twitter anklager Donald Trump den tidligere skjønnhetsdronningen for å ha vært med i en sexvideo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mangemilliardæren fortsetter de verbale angrepene mot tidligere Miss Universe Alicia Machado med full styrke.

Trump, som eide skjønnhetskonkurransen da Machado vant, har kalt henne både «Miss Piggy» og «Miss Housekeeper» og sagt at hun gikk fra å veie 52 kilo til 72 kilo på under ett år.

Men den republikanske presidentkandidaten er tydeligvis ikke ferdig med å lange ut mot den tidligere missedronningen fra Venezuela.

I en rekke meldinger på Twitter publisert mellom klokken 03 og 05.30 natt til fredag lokal tid, hevder Trump blant annet at Machado har spilt inn en sex-video og at Hillary Clinton hjalp henne med å bli amerikansk statsborger, slik at hun kan brukes i valgkampen.

Sexvideo

– Hjelp skurken Hillary motbydelige (sjekk sexvideo og fortid) Alicia M til å bli amerikansk statsborger sånn at hun kunne bruke henne i debatten? tvitret Trump.

Trumps påstand stammer tilsynelatende på rykter som verserer på nettet hvor Machado påstås å ha vært med i en sexvideo, samt at hun omtales som pornostjerne, ifølge Washington Post.

Den amerikanske storavisen mener Trumps tirade grytidlig om morgenen understøtter Clintons poeng om hans temperament, og at han ikke opptrer på en måte som er en president verdig.

Clinton forsvarte Machado i en rekke meldinger på Twitter etter Trumps tirade fredag morgen.

– Hva slags mann er det som er oppe hele natten for å sverte en kvinne med løgner og konspirasjonsteorier? skriver hun.

– Mens Donald fortsetter på dag fem av sitt Machado-raserianfall, kommer vi til å være i Florida og snakke om allmenn verneplikt, skriver Clinton.

– Den verste

Det var under mandagens debatt mellom de to presidentkandidatene at Clinton trakk fram historien om Machado og Trump. Ifølge Clinton dro hun fram saken for å vise hvor dårlig Trump behandler kvinner.

Trump har gått hardt ut mot Machado etter debatten. I tillegg til et intervju etter debatten hvor han sa at Machado var «en som likte å spise» og at hun var den verste Miss Universe-konkurransen noensinne hadde hatt, har Trump-leiren i etterkant trukket fram medieoppslag om Machado.

Blant annet har de dratt fram en hendelse fra 1998, hvor den tidligere missedronningen var mistenkt for å ha kjørt bilen for sin nåværende kjæreste etter at han skjøt noen. Hun skal angivelig ha truet dommeren i saken.

Machado ble aldri siktet for noe, og tidligere denne uken avviste hun at hun har gjort noe ulovlig.