HAR ET GODT FORHOLD: José Mourinho og Juan Mata har den siste uken snakket varm om hverandre i media. AFP PHOTO / Ian Kington
HAR ET GODT FORHOLD: José Mourinho og Juan Mata har den siste uken snakket varm om hverandre i media. AFP PHOTO / Ian Kington Foto: Ian Kington

Mata: – Løgnene om meg og Mourinho var plagsomme

Juan Mata avviser at det finnes ondt blod mellom ham og Manchester Uniteds manager.

Det er skrevet utallige artikler om forholdet mellom José Mourinho (53) og Juan Mata (28). Om hvordan de ikke kom overens i Chelsea, og at manglende spilletid gjorde at Mata ble solgt til Manchester United.

Dermed ble det intense spekulasjoner da Mourinho i sommer ble ansatt som United-manager.

– Mange løgner
Tidligere denne uken gikk portugiseren ut og sa det ikke var han som solgte Mata fra Chelsea, og nå letter også spanjolen på sløret om forholdet de to imellom.

– Forholdet mitt til Mourinho har aldri vært dårlig. Det ble fortalt mange løgner og meg og Mourinho da han ankom klubben i sommer, sier Mata ifølge Daily Mail.

– Plaget meg
Han innrømmer at ryktene man kunne lese på nyhetssider og i sosiale medier gikk inn på ham.

– Det plaget meg at jeg hver eneste dag var nødt til å lese og lytte til rykter som ikke stemte. Jeg har det fint med ham. Du leser mange slags kommentarer på Facebook og Twitter, men de er til å le av, sier 28-åringen.

Søndag tar Manchester United imot Stoke til et TV 2 Sport Premium-sendt oppgjør på Old Trafford.

Bestill TV 2 Sport Premium her!

En seier der kan være første skritt på veien mot det både José Mourinho og Juan Mata drømmer om å oppnå på «Drømmenes teater».

– Jeg ønsker å løfte trofeer i Manchester United-drakten. Jeg har aldri vunnet Premier League-trofeet, men jeg mener vi kan gjøre det med denne gruppen, sier Mata.