FLYTTER TIL SARPSBORG: Lars-Kristian og Caroline Berg Eriksen på Lady Gaga konsert i Oslo i 2014. Foto: Stella Pictures.
FLYTTER TIL SARPSBORG: Lars-Kristian og Caroline Berg Eriksen på Lady Gaga konsert i Oslo i 2014. Foto: Stella Pictures. Foto: Marius Gulliksrud

Fotballfrue avslører: – Her skal vi bo

Caroline Berg Eriksen flytter til Sarpsborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toppblogger Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian Eriksen flytter med sine to døtre til Sarpsborg.

Flytter til barndomsbyen

Berg Eriksen vokste opp i Sarpsborg, og flytter nå tilbake til hjembyen.

Det var Sarpsborg Arbeiderblad som avslørte nyheten, etter en bekreftelse fra det de omtaler som «sikre kilder».

Berg Eriksen skriver på bloggen sin at hun følte seg «tatt på sengen» da nyheten ble sluppet fredag, og at hun helst skulle fortalt leserne om det selv.

«Det er så rart å tenke på at jeg skal flytte dit med min egen familie, disse husene som jeg så mange ganger har sett på og beundret. Huset vi har kjøpt er fra 1923 og det er virkelig helt nydelig.», skriver Berg Eriksen på bloggen sin.

Til TV 2 sier bloggeren:

– Vi gleder oss masse til å starte et nytt kapittel der og jeg gleder meg veldig til å komme hjem.

Huset ligger vakkert til ved Kulåsparken, og Berg Eriksen og ektemannen skal ha betalt 8,1 millioner kroner for boligen.

«Boligen har 3 stuer, 5 soverom, treningsrom, en diger kjeller pluss loft og egentlig alt vi ser etter i en bolig. Det ligger 5 minutter med bil fra mamma og pappa, og det ligger midt i byen, men samtidig ligger det helt for seg selv rett ved Kulåsparken.», fortsetter hun.

Ny baby og nytt hus

Det har vært mye å holde fingrene i for ekteparet Eriksen den siste tiden. Midt oppi hussalg – og kjøp har de to fått en liten datter. Náia kom til verden for bare to uker siden.

Paret har de siste årene bodd i Siljan, da Lars Kristian Eriksen har spilt for klubben Odd. Han kommer opprinnelig fra Ålesund.

Paret har i tillegg til to uker gamle Náia, Nelia på 2,5 år.