Politiet vil ha informasjon om en sølvfarget Toyota Yaris med stjålne svenske skilter ble brukt under kidnappingen. Foto: Politiet
Politiet vil ha informasjon om en sølvfarget Toyota Yaris med stjålne svenske skilter ble brukt under kidnappingen. Foto: Politiet

Etterlyser bil i kidnappingssak

To personer er pågrepet, mens en tredje er etterlyst etter at en person ble kidnappet torsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I forbindelse med at en person ble kidnappet på Ljan i Oslo torsdag morgen, ber politiet om at alle som har informasjon om en sølvfarget Toyota Yaris med stjålne skilter om å ta kontakt.

Det opplyser politiet i en pressemelding.

To personer er pågrepet og siktet for grov frihetsberøvelse, mens en navngitt tredjeperson er etterlyst internt i politiet.

Kidnappingsofferet er ikke kommet til rette. Bilen var påsatt et stjålet svensk registreringsnummer, LEZ 553.

Det påsatte registreringsnummeret ble stjålet fra hvit varebil i Diriks gate på St. Hanshaugen mellom 28.9 klokken 20:00 og 29.9 klokken 06:00.

Politiet fikk torsdag morgen melding om at en mann ble dyttet inn i baksetet på en bil av to menn som var iført finlandshetter. Hendelsen skjedde på en parkeringsplass i Herregårdsveien på Ljan.

Siden har to personer altså blitt pågrepet. Likevel er ikke kidnappingsofferet, en mann i 30-årene, funnet.

Politiet ber om at de som har opplysninger tar kontakt på tipsnummer: 22669966, eller på e-post: kriminalvakten.oslo@politiet.no.