Farmen-Lasse har en slu plan som han akter å gjennomføre

Det blåser opp til storm fra første stund. Se de aller første bildene fra årets Farmen-sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lasse Bergseter (49) har ikke lagt skjul på at han akter å sabotere og dolke de andre deltakerne i ryggen for egen vinning på Farmen.

Allerede i første episode får vi se at han setter planene sine ut i live når valget av den aller første storbonden skal tas.

Se den første smakebiten av kveldens episode i videovinduet øverst.

Slu plan

Lasse har nemlig planer om å være storbonde uten å bli storbonde. Det skal han gjøre ved å få Stine Hartmann (30) til å overtale resten av gruppen til å velge Trond Øverlier (51) som storbonde. Til gjengjeld skal Trond velge Lasse og Stine som hjelpere.

– Storbonderollen har jeg hatt i tankene mine fra dag én, men min kjære hjemme har sagt at det må jeg ikke finne på å gjøre, for da ryker jeg rett ut. Så da må jeg endre planen til at Trond skal være storbonde, sier Lasse med et lurt smil.

Om han klarer å gjennomføre planen sin gjenstår å se.

– Beste deltakere på mange år

Ifølge programleder Gaute Grøtta Grav er årets deltakere en av de beste gjengene som har vært på mange sesonger. Han anbefaler alle å holde et ekstra øye med blant andre Lasse.

– Anita Kallestad som er klarsynt er også spennende. Hvor stor fordel er det å være klarsynt på Farmen? Det er nesten litt juks, at hun omtrent vet hvem som vinner før vi har startet, sier Gaute til TV 2.

Farmen har premiere på TV 2 mandag kl. 21.40.

Fremover vil Farmen gå på TV 2 mandager og onsdager kl. 21.40, samt søndager kl. 20.00. Du kan også se Farmen på Sumo når du vil her.