Lukaku: – Noen tror jeg ikke bryr meg

Romelu Lukaku vil ikke gjøre livet vanskelig for lagkameratene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Everton - Crystal Palace på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo i kveld fra klokken 20.15

Romelu Lukaku er virkelig i ferd med å finne storformen. Everton-spissen står med fire scoringer på de tre siste i ligaen, etter hat trick mot Sunderland og scoringen mot Middlesbrough.

23-åringen har ikke vært bekymret selv om han gikk over 15 timer uten en fulltreffer i Premier League før den første mot Sunderland.

– Jeg har spilt mange kamper hvor jeg nesten ikke er borti ballen, før jeg scorer på den ene sjansen jeg får. Jeg venter på muligheten til å score målet som gjør at vi vinner kampen, sier Lukaku.

Se intervju øverst i saken

Lukaku fremstår som en rolig type både på og utenfor banen, og belgieren er opptatt av ikke å skape trøbbel for lagkameratene.

– Jeg blir noen ganger frustrert på banen og det må jeg få ut av systemet fortere. Noen tror at jeg ikke bryr meg. Jeg bryr meg, men jeg er ikke typen som overspiller på banen. Jeg er ingen skuespiller. Jeg forholder meg rolig. Når jeg blir sint vil jeg ikke vise det på banen.

PL-bloggen: – Nøkkelkamp for Everton

Everton har hatt en solid start på sesongen og er på femteplass med 13 poeng etter seks runder. Nå venter et Crystal Palace i flytsonen. London-laget kommer til Merseyside med høy selvtillit etter tre strake seirer i ligaen.

– Det blir en vanskelig kamp. De har et mye bedre lag enn forrige sesong. De har en større stall og de har kjøpt inn noen kvalitetsspillere. De kommer til å være farlige.