Mourinho raste mot assistenten etter at Pogba fikk feil  instruksjoner

Jose Mourino var rasende på førstelagsanalytiker Giovanni Cerra i pausen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United - Zorya 1-0

Cerra skal ifølge Daily Mail ha rotet med beskjedene til Paul Pogba i forkant av torsdagens Europaliga-kamp mot ukrainske Zorya.

Avisen skriver at United-manageren ga analysesjefen og assistentmanager Rui Faria det glatte lag i pausen etter at Pogba fikk feile instruksjoner fra Cerras taktikkbok.

Mourinho skal ha stormet bort til benken for å kjefte og klappe sammen taktikkboken.

Etter kampen sa den portugisiske manageren følgende om opptrinnet.

– Det var dødballer, organisering og at de forandret på laget sitt før kampen. Paul ble litt forvirret av forandringene og jeg ønsker jo åpenbart at assistentene mine skal ta seg av alle detaljene, sa Mourinho.

Manchester United vant for øvrig 1-0 etter scoring av Zlatan Ibrahimovic. Det var sesongens første seier i Europaligaen.

Se scoringen i videovinduet øverst på siden! (Video med tillatelse fra Max)

– Først en uke med tre tap, og så en uke med tre seirer. Jeg var ikke deprimert etter de tre nederlagene, men jeg er heller ikke overdrevent lykkelig etter de tre seirene, sa Mourinho etter kampen.

Hektisk oktober-program
Manchester United møter Stoke på Old Trafford søndag. Deretter venter Liverpool borte 17. oktober, før Fenerbache venter i Europaligaen tre dager senere. Deretter etter går det slag i slag for United med Chelsea borte 23. oktober, City hjemme i ligacupen 26. oktober og Burnley hjemme 29. oktober.

Mourinho kaller mandagskampen mot Liverpool en «giftig gave»

– Hva kan vi gjøre. Den forgiftede gaven er allerede der. Vi må bare spille mandag, torsdag og så på Stamford Bridge søndagen igjen.