VINNER: En person stakk av med 5.8 millioner kroner i et lotter. Grunnen: han tok seg god tid, og lot andre ta seg av stressingen. ILLUSTRASJONSFOTO: AP / NTB Scanpix.
VINNER: En person stakk av med 5.8 millioner kroner i et lotter. Grunnen: han tok seg god tid, og lot andre ta seg av stressingen. ILLUSTRASJONSFOTO: AP / NTB Scanpix. Foto: CORRADO GIAMBALVO

Snek i køen – gikk glipp av 5,8 lotto-millioner

Vinneren hadde ikke dårlig tid, og takker god karma for at lommeboken nå er ganske mye feitere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En tålmodig New Zealand-mann kunne tidligere denne uken innkassere like over 5.8 millioner kroner i Lotto etter at noen snek foran ham i butikkøen.

– Jeg ventet på lodd i køen i Lotto-butikken da en annen kunde snek seg foran, og tok et lodd før meg, sier vinneren, som ønsker å være anonym, til New Zealand Herald.

Han takker sin gode tålmodighet for seiersgevinsten.

– Jeg hadde ikke dårlig tid, så jeg bare lot ham gå foran og jeg sa ingenting. Jeg antar at god karma betaler seg. Hvis det ikke hadde skjedd, så hadde kanskje de fått vinnerbilletten og ikke jeg, sier den heldige vinneren til avisen.

Da han sjekket vinnertallene på nettet, svartnet det for mannen.

– Jeg ble helt blank, og jeg klarte ikke tenke klart. Så det endte med at jeg bare la vinnerloddet til sides og dro på jobb, sier den heldige spilleren.

Nå skriver avisa at han skal bruke pengene på et nytt hjem og et bedre liv.

– Vi er ikke helt sikre på hva annet pengene skal gå til, men vi er sikre på at det vil bety masse for familien vår, forteller den heldige vinneren.