KJÆRESTEN VAR IKKE DEN «ALLE» TRODDE: Da baseballstjernen José Fernández døde i en tragisk båtulykke meldte «alle» hvem hans gravide kjæreste var. Nå viser det seg at det forholdet hadde tatt slutt.
KJÆRESTEN VAR IKKE DEN «ALLE» TRODDE: Da baseballstjernen José Fernández døde i en tragisk båtulykke meldte «alle» hvem hans gravide kjæreste var. Nå viser det seg at det forholdet hadde tatt slutt.

Viste frem sin gravide kjæreste like før han døde, men hun var en annen enn «alle» trodde

Baseballstjernens bilde like før dødsulykken rørte mange.

Få dager før han omkom i en tragisk båtulykke, la baseballstjernen José Fernández ut en instagramoppdatering om at han skulle bli far.

– Jeg er så glad for at du kom inn i livet mitt. Jeg er klar for den reisen du og jeg skal ut på sammen, skrev han.

Feil kjæreste
Medier verden over,
også tv2.no, meldte at det var hans kjæreste Carla Mendoza som var gravid.

Det var bare ett problem med den historien: Fernández var ikke lenger sammen med Mendoza.

I april hadde de to i det stille gått fra hverandre etter tre år, etter å ha vært et høyprofilert par i Miami.

Baseball-spilleren hadde i stedet blitt sammen med 24 år gamle Maria Arias, og det var hans nye kjæreste som var den gravid kvinnen på bildet.

I'm so glad you came into my life. I'm ready for where this journey is gonna take us together. #familyfirst

A photo posted by Jose Fernandez (@jofez16) on

Onsdag trådte hun for første gang frem i offentligheten da hun deltok i en minnestund for sin kjæreste i Miami. Sammen med familie og lagkamerater fra Miami Marlins, tok hun farvel med faren til sitt kommende barn.

Ifølge Daily Mail var både Arias og ekskjæresten Mendoza hjemme hos Fernández' mor i timene etter at den tragiske ulykken ble kjent.

– Sorgen er uutholdelig
Mendoza har også lagt ut en gripende melding til sin ekskjæreste på Instagram.

– Sorgen er uutholdelig. Det var så mye mer ved ham enn noen kan begynne å forstå. Jeg er heldig nok til å ha elsket og blitt elsket av José og hans familie i mer enn tre vakre og ville år, skriver Mendoza.

– Ikke en dag vil gå uten at jeg vil tenkte på ham eller elske ham. José visste alltid hvor mye støtte og kjærlighet han hadde fra rundt seg. Tankene mine går Maria, som venter barn med ham. Vær så snill og respekter Josés minne ved å respektere hans datter og hans mor, for jeg er sikker på at dette er altfor smertefullt for henne også, fortsetter hun.