DIO: Adama Diomande har én scoring i Premier League denne sesongen. Foto: Scanpix
DIO: Adama Diomande har én scoring i Premier League denne sesongen. Foto: Scanpix Foto: Nick Potts

– Hvem er det?!

Adama Diomande er ikke helt fornøyd med sitt eget FIFA 17-utseende.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FIFA-entusiaster over hele verden har lenge sett frem til torsdag 29. september. Den nyeste utgaven av det populære spillet kom ut torsdag, men den norske Premier League-proffen Adama Diomande er misfornøyd med "seg selv".

– Hvem er det?? Jeg hadde en "scanning" med EA Sports forrige måned. Det eneste positive er frisyren, skriver Diomande på sin Twitter-konto.

Den norske angriperen har for øvrig 72 i rating på spillet, mens hans lagkamerat Markus Henriksen har 76.

Hull og Dio startet sesongen strålende med to strake seirer, men nå står klubben med fire ligakamper på rad uten en trepoenger.

Se Hull - Chelsea på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag kl. 16.

Det spørs om "Dio" får tid til mye FIFA-spilling i de nærmeste dagene, for allerede på lørdag venter Chelsea på KCOM Stadium.

Markus Henriksen fikk sin Hull-debut i Ligacupen forrige uke og kronet det hele med å bli matchvinner. Det betyr at det kan bli to nordmenn på banen i lørdagens hovedkamp.

Skaff deg tilgang til Premier League her!

Diomande har startet samtlige ligakamper for Hull denne sesongen, i tillegg til at han scoret i den første serierunden. 26-åringen ble også tatt ut i Per-Mathias Høgmos landslagstropp torsdag. Det er også Markus Henriksen.

Også Haitam Alesaami viser misnøye med hvordan FIFA portretterer ham i det nye spillet: