FORTVILER: Antonio Conte, her etter 2-2 borte mot Swansea. Foto: Reuters / Carl Recine
Livepic
FORTVILER: Antonio Conte, her etter 2-2 borte mot Swansea. Foto: Reuters / Carl Recine Livepic Foto: Carl Recine

– Conte krever storopprydning i Chelsea-stallen

Engelsk avis hevder at den italienske manageren kun fikk kjøpt én spiller fra ønskelisten i sommer.

Det startet strålende for Antonio Conte i Chelsea. Men etter tre seirer på de første tre kampene har vinden snudd. På de tre neste står London-klubben med et poengtap borte mot Swansea, i tillegg til hjemmetapet mot Liverpool og ydmykelsen borte mot Arsenal.

I dagens utgave av The Times hevder den engelske avisen at italieneren er svært misfornøyd med spillerstallen. Hele fem spillere kan være på vei ut i januar, og mest sannsynlig skal det dreie seg om Oscar, Branislav Ivanovic, Gary Cahill, Nemanja Matic og Cesc Fabregas.

Se Hull - Chelsea på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag kl. 16

Chelsea-forsvaret har sluppet inn syv mål på de tre siste kampene, og det har gjort Conte svært bekymret. I de to siste kampene har han også måttet klare seg uten kaptein John Terry.

Avisen skriver at Conte og Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal ha spist lunsj sammen tre dager på rad. Der skal italieneren ha overbevist Abramovitsj om at stallen trenger utskiftninger.

The Times skriver også at Conte kun fikk hente én spiller fra sin egen ønskeliste i sommer, nemlig N'Golo Kanté. Michy Batshuayi skal ha vært sportsdirektør Michael Emenalo "sin signering", mens David Luiz og Marcos Alonso kun var overganger som ble gjort i siste liten.

Spillermakt bekymrer Conte
Conte skal også ha uttrykt sin bekymring over at spillerne har for mye makt i klubben, og han skal være fast bestemt på å endre denne mentaliteten.

Roman Abramovitsj skal foreløpig være fast bestemt på at Conte er den rette mannen for klubben. Times skriver at russeren har overvært flere av Chelseas treninger denne uken, men at han har unngått samtaler med spillerne.

Skaff deg tilgang til Premier League her

En kreativ sentral midtbanespiller skal være øverst på Contes ønskeliste i januar, og Abramovitsj er ifølge rapportene villig til å punge ut.

Etter seks spilte serierunder er Chelsea på åttendeplass med ti poeng.