Han fikk hjernesvulst tre uker før han skulle bli far – mot alle odds holder han sin nyfødte sønn

Mens han ventet på å bli far måtte Cagney Wenk gjennomgå tre svært omfattende hjerneoperasjoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det forlovede paret Jessica Li og Cagney Wenk skulle i september i år endelig bli foreldre.

Men for paret fra Colorado i USA ble tiden før familieforøkelsen noe helt annet enn de hadde forestilt seg.

Kreft i hjernen

For kun tre uker før termin ble den kommende faren syk.

Cagney hadde intens hodepine i tre dager, og da han kom til legen ble han diagnostisert med aggressiv hjernekreft, Glioblastom.

Kreften var allerede på nivå fire, og han var svært syk.

Mens forloveden Jessica gikk høygravid ble Cagney lagt inn på sykehus og gjennomgikk tre svært omfattende hjerneoperasjoner. I tillegg ble han satt på både cellgift og strålebehandling.

18. september var fødselen i gang på Boulder Community Hospital, og heldigvis var Cagney og Jessica på samme sykehus.

Sykepleierne på intensivavdelingen ønsket å gjøre noe ekstra for Cagney, og fikk ordnet en fotograf til sykehuset, skriver Huffington Post. Og da fødselen var i gang ble Cagney trillet opp til sin kjære, slik at han kunne få være med på det store øyeblikket.

– Så mye kjærlighet

Både leger og sykepleiere gjorde alt for at den kommende faren kunne få være så nær som mulig når sønnen kom til verden. Alt hans medisinske utstyr ble tatt med slik at han kunne være der helt til sønnen ble født.

Etter at lille Levon var kommet til verden trillet sykepleierne sengene deres så tett som mulig, slik at den lille familien kunne være så nær som mulig.

Fotograf Sarah Boccolucci fikk være en del av den følelsesladde fødselen, og opptakene ble til en video hun har delt på Facebook.

– Videoen er et minne om et magisk øyeblikk. Jeg syns den viser alle reaksjoner og følelser. Det var så mange tårer, følelser og så mye kjærlighet, sier søsteren til Cagney, Marissa Wenk.

TV 2 har vært i kontakt med Boccolucci, som ønsker at videoen skal vises til flest mulig.

– På et punkt sier Cagney til Jessica at de i det øyeblikket er omgitt av all verdens kjærlighet. Med denne videoen håper jeg folk vil se den kjærligheten som finnes i denne familien, løfte dem opp og donere noe til dem for å hjelpe, sier Boccolucci til Huffington Post.

Tross den alvorlige kreftdiagnosen har familien ikke gitt opp håpet om at Cagney vil bli frisk igjen.