MATCHVINNER: Yannick Carrasco scoret kampens eneste mål. Reuters / Kai Pfaffenbach
MATCHVINNER: Yannick Carrasco scoret kampens eneste mål. Reuters / Kai Pfaffenbach Foto: Kai Pfaffenbach

Carrasco-suser senket Bayern

Atlético seiret på eget gress mot Bayern München. Se scoringen her!

Atlético Madrid-Bayern München 1-0

Yannick Carrasco sørget for at Altético Madrid har initiativet i Mesterligaens gruppe D. Belgierens langskudd i den første omgangen ble avgjørende i tungvektskampen i Madrid.

Bayern München maktet ikke å bryte ned Atléticos solide forsvarsmur og var faktisk nærere å tape 0-2 enn å sikre 1-1, men Anotine Griezmann bommet på straffesparket.

– Atlético hadde «killer»-instinkt i kveld, det hadde ikke vi. Vi har en ny mulighet til å slå dem i München, sier Bayern-keeper Manuel Neuer.

Slik var kampen:
Thomas Müller fikk en gyllen mulighet til å sende gjestene fra Tyskland i ledelsen da han hamret til på volley før kvarteret var spilt. Avslutningen hadde imidlertid ikke nok presisjon til å overliste Jan Oblak.

På den andre siden av banen klarte heller ikke Yannick Carrasco å vinne duellen mot Manuel Neuer. Verdens beste keeper reddet belgierens avslutning uten for store problemer.

Bayern hadde ballen klart mest, men klarte ikke å gjøre altfor mye med initiativet mot Atléticos solide forsvarsvegg.

Spanjolene hadde kontroll og var også farligst foran mål. 21 minutter ut i kampen burde Fernando Torres sørget for 1-0. Spissen steg til værs på bakerste stolpe, men headet ballen i metallet fra to-tre meter.

Ti minutter før pause kom omsider scoringen for Atlético. En frisk Carrasco gjorde som han ville etter et brudd høyt i banen. Lynhurtig og direkte kom han seg i posisjon og sendte ballen i mål via stolpen til en utspilt Manuel Neuer.

Bayern prøvde å prøvde i den andre omgangen, uten å lykkes. Atlético var faktisk nærmere 2-0 enn Bayern var utligning da Arturo Vidal meide Filipe Luis i bakken inne i sekstenmeteren. Antoine Griezmann brukte kraft og løftet ballen høyt fra ellevemeteren, litt for høyt. Ballen gikk i tverrliggeren og hindret scoring.

Krampetrekningene i sluttminuttene ga ikke avkastning for Bayern, som måtte innse at Atlético seiret i den spanske hovedstaden.