MÅLJUBEL MED BRUDD: Federico Santander feirer å ha scoret FCKs tredje mot Club Brugge. Harhausen spilte videre etter å ha pådratt seg brudd i kinnbeinet. (Jens Dresling/Polfoto via AP)
MÅLJUBEL MED BRUDD: Federico Santander feirer å ha scoret FCKs tredje mot Club Brugge. Harhausen spilte videre etter å ha pådratt seg brudd i kinnbeinet. (Jens Dresling/Polfoto via AP) Foto: Jens Dresling

FCK-stjerne spilte videre med brudd i kinnbeinet

Federico Santander scoret etter å ha pådratt seg bruddet.

FC København rundspilte Club Brugge og vant 4-0 i Mesterligaen tirsdag.

En av målene ble scoret av angrepsstjernen Federico Santander, som spilte med brudd i kinnbeinet i det han hamret inn FCKs tredje mål for kvelden.

Paraguayaneren pådro seg skaden da FCK fikk straffe på stillingen 1-0. Han lå lenge nede og fikk behandling, men kom seg på beina og spilte i 20 minutter til tross for skaden han hadde pådratt seg.

Nå går han glipp av Paraguays VM-kvalifiseringskamper mot Colombia og Argentina.

– Jeg har brudd i mitt venstre kinnbein, og det hindrer meg i å reise. Legene forteller meg at jeg ikke kan møte opp på landslagssamling fordi jeg må opereres, forteller Santander til medier i hjemlandet, skriver Ekstra Bladet.

Det er uvisst hvor lenge FCK må klare seg uten sin stjernespiss, men søndagens kamp mot Silkeborg kommer helt sikkert for tidlig. Deretter er det landskamppause i 13 dager.

– Ingen vet hvor lang tid det vil ta. Eksperter ser på det i morgen (torsdag, journ. anm.) eller så snart hevelsen er mindre, sier Solbakken.