KOMMER TIL OSLO: Vladimir Klitsjko og forloveden Hayden Panettiere skal se Cecilia Brækhus' historiske kamp. AFP PHOTO    URSULA DUREN 
KOMMER TIL OSLO: Vladimir Klitsjko og forloveden Hayden Panettiere skal se Cecilia Brækhus' historiske kamp. AFP PHOTO URSULA DUREN  Foto: Ursula Duren

Stjernepar til Norge for å se Brækhus

Vladimir Klitsjko tar med seg Hollywood-forloveden til Oslo.

Oslo/Bergen (TV 2 Sporten): Når Cecilia Brækhus (35) går i ringen mot Anne-Sophie Mathis (39) lørdag kveld, er det foran 10 000 ekstatisk nordmenn i Oslo Spektrum.

Men det er også celebre internasjonale gjester som skal bivåne den historiske boksekampen.

Tungvektskongen Vladimir Klitsjko (40) har meldt sin ankomst til Oslo Spektrum.

– Det blir stort
Med på turen er også hans forlovede, Hollywood-skuespilleren Hayden Panettiere (27).

– Jeg er veldig glad for at han kommer. Han tar med seg Hayden. Hun rakk ikke kampen min i Tyskland, og hun gleder seg. Hun kommer garantert til å lage liv. Det blir stort og moro, men det eneste fokuset jeg kan ha er de ti rundene i ringen mot Mathis, sier Brækhus til TV 2.

– Verdig motstander
Det var i fjor boksedronningen brøt samarbeidet med Team Sauerland for å bli sin egen boksepromotor. Nå samarbeider hun med K2, som er Klitsjkos selskap.

Brækhus mener 39 år gamle Mathis er den beste motstanderen hun kunne fått i sin første proffkamp på norsk jord.

– Med en slik ramme rundt må det være en verdig motstander og en verdig kamp. Nå får vi gjester inn fra hele verden, og dette er jo også noe som er stort utenfor Norges grenser. Jeg har ventet litt med Mathis-kampen med det at det kunne bli den første kampen i Norge i bakhodet, sier hun.

– Har fått den største presangen
Boksestjernen møtte pressen på 35-årsdagen sin, men mener hun allerede har fått den beste gaven hun kunne få.

– Jeg fikk bursdagskake i dag, men presangen på lørdag må jeg jobbe litt for selv. Jeg har alt fått den største presangen, det er å bokse på hjemmebane foran 10 000 tilskuere. Det er litt av en bursdagspresang, sier hun.

Og den som venter at Brækhus skal få seg en knekk, må tro igjen.

– Ikke i det hele tatt. Akkurat nå er det sånn at vi må prøve å holde ned energinivået mitt. Dette har jeg ventet på i sju år!