Mann (21) bitt i penis av giftig edderkopp – for andre gang

En 21 år gammel mann i Australia mener han må være landets mest uheldige person, etter at han for andre gang i år er blitt bitt i penis av en giftig edderkopp mens han satt på do.

Et udatert bilde av en såkalt «Redback spider». Det var denne typen edderkopp som bet mannen første gangen. Andre gang er 21-åringen usikker på hva slags edderkopp det var. Foto: AFP PHOTO / HO / FILES / AUSTRALIAN MUSEUM
Et udatert bilde av en såkalt «Redback spider». Det var denne typen edderkopp som bet mannen første gangen. Andre gang er 21-åringen usikker på hva slags edderkopp det var. Foto: AFP PHOTO / HO / FILES / AUSTRALIAN MUSEUM Foto: Australian Museum

– Jeg satt på toalettet og gjorde mitt fornødne da jeg plutselig kjente samme sviende smerte som jeg gjorde første gangen, forteller Jordan BBC.

21-åringen vil av forståelige grunner ikke vil oppgi hele navnet.

– Jeg kan ikke fatte og begripe at dette har skjedd enda en gang. Jeg så ned og oppdaget noen små bein komme fram under doringen, sier han.

Det samme skjedde også for fem måneder siden, også da mens han satt på et portabelt toalett på en byggeplass.

Mannen har forklart til lokale medier at bitt nummer to kom på nesten akkurat samme plass.

Det første bittet kom fra en såkalt rødrygget enke, som tilhører samme familie som sort enke, skjønt med en rød stripe på ryggen.

Hva slags edderkopp som bet for andre gang, er ikke Jordan sikker på.

– Etter den første gangen ville jeg egentlig ikke bruke en slik do igjen, sier 21-åringen.

Men det gjorde han, siden toalettet han brukte tirsdag akkurat var blitt rengjort.

Han sjekket også under seteringen og oppdaget ikke noe da han satte seg ned. (©NTB)