PÅKJØRT: Etter ett års venting ble hunden påkjørt og drept. (Foto: PRIVAT/FACEBOOK) 
PÅKJØRT: Etter ett års venting ble hunden påkjørt og drept. (Foto: PRIVAT/FACEBOOK) 

Her satt hunden Loung og ventet på eieren sin i ett år

Den tre år gamle tispa satt tålmodig i vegkanten og ventet på at eieren skulle komme og hente henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Historien om hunden Loung går verden rundt. For ett år siden skal hun ha sittet på lasteplanet til en pick-up som ble kjørt av eieren hennes.

På en travel vegstrekning øst i Thailand, falt hunden av planet, men dette ble trolig ikke oppdaget før eierne hennes kom hjem. Dermed visste de trolig ikke hvor de skulle lete etter den tre år gamle hunden.

Hunder er kjent for å være lojale dyr, og Loung er intet unntak. I ett år satt hun i vegkanten og ventet på å bli hentet.

I mellomtiden ble hun tatt hånd om av lokalbefolkningen i landsbyen Ban Nong Khon, som blant annet ga henne mat og vann, skriver Huffington Post.

I løpet av året skal flere personer ha hevdet at de eide Loung, men hver gang noen prøvde å ta henne med seg, stakk hun av. Etter kort tid var hunden tilbake i vegkanten hvor hun falt av lasteplanet. Med tiden ble hunden en aldri så liten lokalkjendis, skriver Daily Mail.

Tragisk nok ble hun aldri gjenforent med eierne sine. I forrige uke ble Loung påkjørt og drept av en bil på den trafikkerte veien, skriver Bangkok Post. Hundeelskere i landsbyen har sagt at de vil gravlegge hunden.