ANISTON BLIR INNBLANDET: Jennifer Aniston og ektemannen Justin Theroux. Angelina Jolie sammen med to av barna og ektemannen Brad Pitt. Foto: Stella Pictures.
ANISTON BLIR INNBLANDET: Jennifer Aniston og ektemannen Justin Theroux. Angelina Jolie sammen med to av barna og ektemannen Brad Pitt. Foto: Stella Pictures.

Jennifer Anistons ektemann kommenterer Brangelina-bruddet

– Jeg synes synd på barna.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da nyhetene kom om at Angelina Jolie og Brad Pitt skulle skilles, gikk verdenspressen av skaftet.

The New York post publiserte en forside av en lattermild Jennifer Aniston, og både presse og fans har kommentert at «endelig fikk Aniston sin søte hevn».

Tøff skilsmisse

Brad Pitt innledet et forhold til Jolie i 2005, mens han fremdeles var gift med Aniston. Bruddet som skapte et mediesirkus, var både vondt og sårt for Friends-stjernen.

Nå er hun derimot godt gift, og nyter livet med skuespilleren Justin Theroux.

Theroux er for tiden aktuell med filmen «Girl on the Train», og under et intervju i forbindelse med filmen kommenterte han Brangelina-bruddet som kona hans ufrivillig har blitt en stor del av.

– Som et skilsmissebarn er alt jeg kan si at dette er forferdelige nyheter for barna. Det er kjedelig å kommentere noe utover dette. Folk har det tøft, og det er forferdelig, sier han til Business Insider.

– Søppel!

At Aniston blir dratt inn i skilsmisseskandalen til eksmannen sin, ser Theroux på som bare tull.

– Det er tydeligvis en endeløs appetitt for søppel, selv om alle vil si at de ikke har den apetitten. Men jeg tror mange har det, fordi folk kjøper det, sier han.