Her kliner «MacGyver» med Taylor Swift

Skuespiller Lucas Till (26) er kjent som den nye «MacGyver», men har en fortid som tenårings-hunk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MacGyver er tilbake i ny drakt. 80-tallshelten som løste problemer med tyggis, gaffateip og lommekniv er nå å se i en ny og moderne versjon. Richard Dean Anderson er byttet ut med tenåringsidolet Lucas Till.

TV 2 sikret seg rettighetene til å sende serien i Norge.

Skeptiske til Till

Selv om premieren på første episode av spenningsserien trakk 11 millioner amerikanske seere, har kritikerne vært skeptiske.

Variety, New York Times og The Hollywood Reporter er ikke overbeviste i sine anmeldelser. Kanskje er det vanskelig for kritikerne å gi slipp på 80-tallshelten de kjenner så godt.

– Richard Dean Anderson gjennomførte den opprinnelige serien med sjarm og mot. Lucas Till, som 2016-versjonen, gjør ikke en god figur i premieren, skriver New York Times.

– Til tross for en stjerneregissør ved roret, er det et svakt produkt satt sammen av ting og tang som Angus MacGyver kanskje kan lage en bombe av, skriver The Hollywood Reporter.

Ny fanskare

Hovedpersonen selv fnyser av de dårlige kritikkene og velger å fokusere på det positive. Til TV 2 kan Lucas Till fortelle at han har fått gode tilbakemeldinger og en hel del nye fans.

– Det virker som om folk elsker det. Her om dagen kom to eldre menn opp til meg og ville ta bilde. «Hei, det er jo MacGyver!», skrek de. Det er en annen målgruppe som liker meg nå, sier Till.

KYSSER TAYLOR: I musikkvideoen til Taylor Swift fra 2009, spiller Lucas Till kjæresten hennes. Foto: Skjermdump, Youtube.
KYSSER TAYLOR: I musikkvideoen til Taylor Swift fra 2009, spiller Lucas Till kjæresten hennes. Foto: Skjermdump, Youtube.

Likte bedre å kysse Taylor

26-åringen er allerede et kjent fjes for den yngre garde, etter at han spilte kjæresten til Miley Cyrus i filmen «Hannah Montana: The Movie».

Han har også spilt Taylor Swifts kjæreste i musikkvideoen til låta «You Belong With Me». Se musikkvideoen i toppen av saken.

I et intervju med MTV fra 2009, avslører Till hvem som var den beste kysseren av de to superstjernene.

– Det var litt bedre å kysse Taylor Swift, sa han.

Kjekkasen hadde også en viktig birolle i filmen «X-Men: First Class» fra 2011, hvor han spilte mot blant andre Michael Fassbender, Jennifer Lawrence og Rose Byrne.