LIKTE DÅRLIG Å BLI BYTTET UT: Cristiano Ronaldo var tydelig misfornøyd med å forlate banen før full tid mot Las Palmas. FOTO: AP Photo/Jesus de Leon
LIKTE DÅRLIG Å BLI BYTTET UT: Cristiano Ronaldo var tydelig misfornøyd med å forlate banen før full tid mot Las Palmas. FOTO: AP Photo/Jesus de Leon Foto: Jesus De Leon

Dette sa en rasende Ronaldo til Zidane

Leppeleser avslører Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo la ikke skjul på sin misnøye med å bli tatt av banen i helgens kamp mot Las Palmas. 31-åringen kastet ikke et eneste blikk på Zinedine Zidane på vei av banen, og bak trenerens rygg fortsatte Ronaldo å vise sin misnøye med avgjørelsen.

Ifølge den Barcelona-vennlige avisen Sport har tv-kanalen Cuatro hentet inn en leppeleser som kan si hva som ble sagt i Ronaldos tirade. Portugiseren sa «su puta madre» – som kan oversettes til «faen ta deg». Han skal også ha sagt «Foda-se» – et portugisisk uttrykk som betyr «faen heller».

Cuatro har også fanget opp Ronaldo med flere kameraer enn de som ble brukt i kampproduksjonen. Der får man se enda mer av tiraden fra benken.

– Hvorfor meg? Hvorfor? Faen heller. Jeg gjør alt for å gjøre 2-1. Faen heller, sa Ronaldo.

– Det er 20 minutter igjen. 20 minutter, fortsatte Ronaldo.

Saken har preget spanske medier de siste dagene og er alt annet enn medisin før Mesterliga-kampen mot Borussia Dortmund tirsdag kveld. Zidane på sin side nekter imidlertid for at det er noen splid mellom ham og lagets største stjerne.

– Alt er som normalt. Han er ikke den eneste som blir sur. Alle kan bli sure når de blir byttet ut. Fokuset vårt er på kampen. Jeg tok avgjørelsen i spillerens beste interesse, det er det. Det faktum at dette får mer oppmerksomhet en selve kampen, er bare slik ting er. Vi må takle det, og vi er avslappet til det. Jeg er ikke dum, og han er intelligent. Vi er her for det samme og ikke snakke om andre ting, sa Zidane på pressekonferansen før Dortmund-kampen.

Real Madrid har to kamper på rad med uavgjort bak seg i ligaen, men er likevel serieleder ett poeng foran erkerival Barcelona. For Ronaldo har sesongen startet svakt på det personlige planet. Kun ett mål på tre kamper etter skadecomebacket er status for Ronaldo - det er ifølge Marca den verste sesongstarten han har hatt i Real Madrid.

Både Real Madrid og Borussia Dortmund står med tre poeng i Mesterligaens gruppe F etter én kamp. Noe annet en avansement for begge vil være overraskende med Sporting og Legia Warszawa som de øvrige lagene.