Adele opptrer på Brit Awards i februar 2016 og Brad Pitt og Angelina Jolie ankommer premieren på filmen «In the land og blood and honey» i Paris, februar, 2012. Foto: Stella Pictures/Scanpix
Adele opptrer på Brit Awards i februar 2016 og Brad Pitt og Angelina Jolie ankommer premieren på filmen «In the land og blood and honey» i Paris, februar, 2012. Foto: Stella Pictures/Scanpix

Adele om Brangelina- bruddet: – Det gir jeg f... i!

Adele fortalte fansen under en konsert i Madison Square Garden i New York om hva hun mente om skilsmissen til Brad Pitt og Angelina Jolie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Adele (28) er en artist som ikke er redd for å uttrykke direkte til fansen om hva hun mener om forskjellige ting, og i løpet av sin pågående turné har hun flere overskrifter med uttalelser fra scenen.

Under en konsert i Madison Square Garden i New York mandag sa hun klart ifra om sine tanker rundt skilsmissen mellom Angelina Jolie og Brad Pitt.

– Jeg driter i om de gikk fra hverandre. Det gir jeg f... i, skrek Adele fra scenen i Madison Square Garden.

– Ønsker dem alt godt

Senere under konserten kom hun med flere betraktninger om det omtalte bruddet i Hollywood.

– Som om jeg skulle bli hjerteknust av dette, ååhh herregud. Jeg ønsker dem alt godt, men jeg driter i det. Og for å være ærlig så tror jeg de driter i hva dere sier. Jeg synes det er latterlig hva som skjer i verden, er dette virkelig førstesidestoff? Hvem skulle tro det, sa Adele fra scenen.

– Jeg var sjokkert

I forrige uke da nyheten om bruddet var ute, var det en litt annen tone fra den britiske popstjernen fra scenen.

– Jeg liker ikke å sladre, men «Brangelina» har gått fra hverandre. Private liv bør forbli private, så jeg vil nå dedikere denne konserten for dem i dag. Jeg er virkelig lei meg for hva som har skjedd og det gjør meg trist. Jeg kjenner dem ikke, men er oppriktig lei meg, sa Adele.