Jürgen Klopp snakker til en lydhør Jamie Carragher.  
Jürgen Klopp snakker til en lydhør Jamie Carragher.  

Klopp spøkte med Liverpools tittelsjanser

Liverpool-manager Jürgen Klopp var i støtet da han gjestet «Monday Night Football» på Sky.

Til tross for at Liverpool ligger på fjerdeplass på tabellen, har de britiske bookmakerne nå plassert Jürgen Klopps mannskap like bak suverene Manchester City som favoritter til å vinne Premier League 2016/17.

– Jeg forstår ikke tallene, spøkte den tyske manageren da han ble konfrontert med oddsen under sin opptreden på «Monday Night Football» på Sky.

Liverpool-manageren var i studio under kanalens TV-sending i forbindelse med kampen mellom Burnley og Watford.

– Der hvor jeg kommer fra passer du på pengene dine. Man gjør ikke sånn som det, sa han videre.

Liverpool har 13 poeng på de seks første kampene. Det er like mange poeng som Arsenal på tredje- og ett poeng bak Tottenham på andreplass.

– Det er ikke så viktig for meg. Det er viktig for meg å ha en optimistisk tone i laget og hos supporterne. Akkurat nå er det en god følelse i Liverpool. Vi hadde en veldig viktig kamp mot Hull og vi spilte kampen på en imponerende måte. Det er veldig bra å se tabellen. Problemet er antallet. Vi har spilt seks kamper, så det er veldig tidlig på sesongen. Det er det eneste problemet akkurat nå. Jeg er fornøyd med det, men det er en lang vei å gå.

– Tøffeste ligaen i verden
Klopp innrømmet også at Premier League er den tøffeste ligaen i verden.

– Den er som vanlig veldig tøff, men det som er annerledes denne sesongen er at ingen av lagene, med unntak av Leicester, var fornøyde med forrige sesong. Det var en rekke store endringer på lagene i sommer med tanke på spillere og managere, så det er veldig høy kvalitet i Premier League. Det er nok den tøffeste ligaen i verden, sa han.

– Det er sju eller åtte lag som mener de hører hjemme på toppen av tabellen. Det er interessant og det er vi nødt til å forholde oss til. Det er bra for alle som ser på og vi er nødt til å takle det presset.

Fikk skryt
Klopp høstet lovord for sin opptreden på «Monday Night Football». Blant annet fra TV-profilen Piers Morgan, som er en profilert Arsenal-supporter.

– Han burde vært et åpenbart førstevalg som Arsenals manager, twitret han under sendingen.

ITVs fotballkommentator Sam Matterface mente Liverpool-manageren styrte mandagens sending på egen hånd.