Petter Thoresen legger press på Storhamar før deres møte med hans gamleklubb Oilers. Foto: Scanpix
Petter Thoresen legger press på Storhamar før deres møte med hans gamleklubb Oilers. Foto: Scanpix Foto: Johansen, Carina

Landslagssjefen legger press på Storhamar før toppkampen

Storhamar møter Oilers tirsdag kveld. – På tide at de tar en stor skalp, sier landslagssjef Petter Thoresen,

Se Storhamar-Oilers på TV 2 Sportskanalen og Sumo kl. 19

Tradisjonen tro leder Stavanger Oilers Get-ligaen etter de første fem kampene med en fangst på 14 poeng.

Storhamar har tredjeplassen, som ett av fire lag med åtte poeng.

Landslagssjef Petter Thoresen forlot jobben som Oilers-trener før sommeren. Til h-a.no snakker han om forventningene han har til kveldens TV 2 Sportskanalen-sendte toppkamp.

– Det er på tide at Storhamar tar en stor skalp. De har tapt poeng mot Lørenskog, Vålerenga og Frisk Asker så langt. De får en skikkelig test mot Stavanger, sier Thoresen til h-a.no.

Han erkjenner samtidig at Storhamar vil trenge litt tid for å få spillet til å sitte. Klubben har en ny trener i Sjur Robert Nilsen, nye spillere og en ny spillestil.

Thoresen ser også at klubben han nylig forlot virker meget sterke.

– De hentet unge norske spillere, som Markus Søberg, som blomstrer. Han har imponert meg. Stavanger har en veldig bra garderobekultur. De vet veien til å vinne og legger ned den jobben som trengs.

Søberg kom til Oilers fra VIF. I en TV 2-reportasje mandag kom han med kritikk av forrige sesongs VIF-trener Espen Shampo Knutsen, som han mente lovet ham spilletid, men ikke holdt ord.