BRUDD: Naomi Watts og Leiv Schreiber ankommer den røde løperen under Oscar-utdelingen i Hollywood, februar, 2016. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Naomi Watts og Leiv Schreiber ankommer den røde løperen under Oscar-utdelingen i Hollywood, februar, 2016. Foto: Stella Pictures Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES

Brudd for Hollywood- par etter 13 år

Skuespiller-paret Leiv Schreiber og Naomi Watts har gått fra hverandre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Naomi Watts (47) og Leiv Schreiber (48) har gått hvert til sitt, skriver Entertainment Tonight.

Hollywood-paret ble sammen i 2005 og har to barn sammen, men var aldri gift. Deres siste opptreden sammen var på den røde løperen under Totonto Film festival for noen uker siden.

– I løpet av de siste månedene har vi kommet til en konklusjon at den beste veien videre for oss som familie er å skilles som et par. Det er med stor kjærlighet , respekt og vennskap vi ser frem til å oppdra våre barn sammen og utforske denne nye fasen av forholdet vårt, heter det i en pressemelding fra paret.

Emmy Awards

Schreiber og Watts har barna Alexander (9) og Samuel (7).

Dapper duo here... #twinning 🏆🏆#crushingit #goodluck #raydonovan @lievschreiber #proudbeyondwords 🙌

Et bilde publisert av Naomi Watts (@naomiwatts)

Leiv Schreiber tok med seg sønnen Alexander på Emmy Awards nylig og mamma Naomi delte et kjærlig bilde på Instagram av de to.

I et intervju med Entertainment Tonight kunne Naomi Watts ærlig fortelle om den berømte tidsklemma og et hektisk foreldreliv der begge er skuespillere og har hektiske dager.

– Det er dager der du føler deg som en «supermamma» og klarer det skikkelig godt. Også er det andre dager da du føler at du ikke strekker til, fortalte hun åpenhjertig.

Heath Ledger

Naomi Watts slo gjennom i David Lynch-filmen «Mullholland Drive» i 2002. Siden har hun spilt i filmer som «King Kong», «Fair Game», «The International».

Før hun møtte skuespilleren Leiv Schreiber hadde hun et to år langt forhold med den avdøde skuespilleren Heath Ledger.

Leiv Schreiber er kjent fra filmer som «Skrik», «The Omen» og «Defiance».